Potrošili čitavo bogatstvo

Klunijevi spremni za bebu: Renoviraju kuću, opremaju dečiju sobu!

Pored brojnih priča o nesuglasicama i krizi u braku, izgleda da su prebrodili sve probleme i da očekuju prinovu
Porodica
17:20h Autor:
Foto: Profimedia

Pored brojnih priča o nesuglasicama i krizi u braku, izgleda da su Džordž i Amal Kluni prebrodili sve probleme i da očekuju prinovu. Iako slavni američki oskarovac još nije potvrdio informaciju da je njegova supruga u drugom stanju, on je za opremanje dečijeg dela u njihovoj luksuznoj holivudskoj vili izdvojio čak dva miliona dolara.

 

Glumčev prijatelj je za američke medije otkrio da je bračni par spreman da potroši čitavo bogatstvo za dečiji nameštaj.

 

"Džordž i Amal već godinu dana rade na bebi i konačno im se ispunio san. Oni još ne žele da šire tu lepu vest i za to bukvalno znaju samo njihova porodica i najuži krug prijatelja. Međutim, pošto je reč o svetskim ličnostima, to ne može dugo da se drži u tajnosti. Kluni je presrećan što će postati tata. Par još ne zna da li će dobiti dečaka ili devojčicu, ali je glumac već angažovao stručnjake koji će opremiti dečiji kutak.

 

To krilo kuće biće samo za bebu, od koje se dadilja neće odvajati. Pored dečje sobe sa krevecom, komodom i ormarom, u drugim prostorijama napraviće se dečja biblioteka, dve sobe za igranje i prostorija za ručavanje. Bebica će do škole moći sve to da koristi, a potom će se ponovo sve renovirati", rekao je Džordžov prijatelj za medije.

 

Kluni i Amal još ne žele da pričaju na ovu temu.

 

Kako je Kluni završio u krevetu sa Sindi Kraford: Šta bi Amal rekla na ovo?

 

Foto: AP
Foto: AP

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...