Pogledajte

Šokantan snimak: Dadilja tuče i maltretira bebu iz Skoplja! (VIDEO)

Javnost u regionu uznemirio je stravičan snimak dadilje iz Skoplja koja maltretira i udara desetomesečnu bebu
Porodica
05:34h Autor:
Šokantan snimak: Dadilja tuče i maltretira bebu iz Skoplja! (VIDEO)

Roditelji jedne desetomesečne bebe iz Skoplja doživeli su šok kada su videli snimak koja je zabeležila skrivena kamera u njihovom domu. Kako roditelji kažu, bilo im je čudno kada su se detetu pojavile modrice. U početku su mislili da mu je stariji brat naneo te modrice. Međutim, detetu su se modrice s vremena na vreme pojavljivale, pa su roditelji počeli da sumnjaju na dadilju koja im je veoma bliska. Otac je odlučio da postavi skrivenu kameru.

Žena (38) otkriva: Pred decom me vara sa dadiljom (23)! Muž preljubnik objasnio zašto

Ono što su videli ih je šokiralo. Žena koja im je pet meseci čuvala dete, snimljena je kako se dere i maltretira bebu, kako je štipa, pokriva mu glavu da ne plače. Kada su videli snimak, roditelji su slučaj prijavili policiji. Otac kaže da su po savetu policije, rešili da snimak objave u javnost, kako bi i drugi roditelji obratili pažnju koga uzimaju da im čuva decu.

Žena (65) koja im je bila dadilja je privedena. Tim povodom se oglasilo i javno tužilaštvo. "Na osnovu krivične prijave i dokaza, postoji osnovana sumnja za krivično delo zapuštanja i maltretiranja deteta po članu 201. Krivičnog zakona, za koje je zaprećena kazna zatvora od jedne do 10 godina".

Stiv Džobs nije dozvoljavao svojoj deci da koriste tablete i Ajfone: Razlog će vas oduševiti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs