Sreća i tuga

Neverovatna priča: Beba rođena 54 dana nakon smrti majke! (VIDEO)

Dvadesetdvogodišnja Karla se u februaru, dok je nosila drugu bebu, požalila na glavobolju, a ubrzo potom i onesvestila
Porodica 13.06.2015. - 15:34h Autor: Yumama.com

Rođenje unučeta za sve bake i deke je najveća sreća, ali za jedan bračni par iz Nebraske taj dan je bio prepljaven pomešanim emocijama.

 

Devojčica Ejndžel je rođena carskim rezom 4. aprila u Omahi. Na rođenju je bila teška samo 1,2 kilograma, ali se brzo oporavila i u utorak je puštena iz bolnice.

 

Međutim, priča o rođenju ovog nedonoščeta je drugačija od ostalih, jer se mala Ejndžel rodila 54 dana nakon što su lekari proglasili moždanu smrt njene majke Karle Perez.

 

Dvadesetdvogodišnja Karla se u februaru, dok je nosila drugu bebu, požalila na glavobolju, a ubrzo potom i onesvestila. U bolnici su utvrdili da ima krvarenje na mozgu.

 

Majka razbesnela ceo svet: Mrzi je da siđe niz stepenice, pa baca bebu sa terase! (VIDEO)

 

Foto: Youtube printscreen / FIXHD, Karla Perez
Foto: Youtube printscreen / FIXHD, Karla Perez

"Morali smo, nažalost, da donesemo teške odluke. Karlina beba je bila zdrava, ali je tada još nismo mogli poroditi jer bi to bilo prerano. Onda je njena porodica odlučila da Karlu održavamo u životu sve dok beba ne bude dovoljno velika i teška za porođaj", izjavio je lekar ove bolnice, dr Endru Robertson.

 

"Njen prvi plač bio je gorko-sladak. On je značio da je živa, ali nažalost, njena majka je bila mrtva", kazali su lekari.

 

Smrt mlade majke su proglasili 6. aprila, a njeni organi su donirani sledećeg dana. Posle više nedelja provedenih u bolnici, Ejndžel je puštena kući u utorak i o njoj se sada brinu njeni deka i baka u Nebraski.

 

Perez je bila prva žena od 1999. godine koju su lekari veštački održavali u životu kako bi iznela trudnoću, a mala Ejndžel je rođena u 31. nedelji.

 

Šok i neverica: Ovo je najbolje čuvana tajna ikada! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...