Neverovatno

Priča koju niko ne želi javno da ispriča: Ženu svaki dan tuku sin (11) i ćerka (9)!

Dva najgora napada na Paulinu dogodila su se kada ju je Safir udarila pesnicom u lice, a Spenser pokušao da je zadavi, prišavši joj iza leđa
Porodica
16:28h Autor:
Priča koju niko ne želi javno da ispriča: Ženu svaki dan tuku sin (11) i ćerka (9)!
Foto: Shutterstock

Iako je veza između majke i dece obično nešto sveto i neraskidivo, za Paulinu Bab njena deca su postala njeni zlostavljači.

Četrdesetsedmogodišnja samohrana majka troje dece bila je udarana i do 30 puta dnevno od strane devetogodišnje ćerke Safir, a sve to ide toliko daleko da se Paulina često zaključava u sobu, kako bi izbegla maltretiranje.

Tukao me je i ubedio da ne zaslužujem bolje - Devojka otkriva torturu koju je trpela dve ipo godine!

Njen 11-godišnji sin Spenser vrlo često učestvuje u nasilju nad majkom, a to se prvi put desilo kada je imao četiri godine i zadao majci ubod makazama u stomak. Jedina koja ne želi da joj učini ništa nažao jeste Jorja, Safirina sestra bliznakinja. Ona napušta sobu u trenutku kada brat i sestra počnu da udaraju majku.

"Strah me je moje rođene dece. Noge su mi stalno u modricama i uvek moram da ih pokrivam", ispričala je nesrećna Paulina za Mirror. Ona je dodala i da se svaki dan pribojava kada dođe vreme da deca dođu iz škole, jer nasilje počinje čim uđu u kuću. Dva najgora napada na Paulinu dogodila su se kada ju je Safir udarila pesnicom u lice, a Spenser pokušao da je zadavi, prišavši joj iza leđa.

Spenseru je postavljena dijagnoza sindroma ADHD - poremećaja pažnje i hiperaktivnost, kada se uz terapiju malo smirio, ali Safir je postala sve gora.

OVDE pročitajte šta je Emina Jahović rekla o nasilju nad ženama!

"Ona želi da naređuje, zapoveda i kontroliše sve, čak i mene. Ako joj nešto ne dozvoljavam, počinje da viče i na kraju me vrlo snažno udara" - priča Paulina. Na pitanje zašto se nije nikome obratila za pomoć, Paulina kaže da ju je bilo previše sramota da o tome priča.

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Ova žena konačno se osmelila da progovori kada je pogledala emisiju My Violent Child (MOje nasilno dete) i prijavila se da učestvuje. Organizatori su za nju obezbedili eksperte koji će raditi sa Spenserom i Safir, a Paulina kaže da je od tog trenutka videla drastične promene na bolje u njihovom ponošanju.

Poražavajuće činjenice

Paulina nije sama u ovoj situaciji - broj nasilne dece polako raste, a čak 118 dečaka i devojčica ispod 14 godina već je optuženo za nasilje u porodici u Velikoj Britaniji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs