"Majka me rodila u šumi, a brata blizanca 27 dana kasnije": Lekari zanemeli od šoka slučajem ove Bosanke

Bosanka otkrila da je njena majka rodila dete u šumu, a 27 dana kasnije rodila i drugo, te su tako postali jedinstven slučaj u svetu.

Porodica
11:21h
"Majka me rodila u šumi, a brata blizanca 27 dana kasnije": Lekari zanemeli od šoka slučajem ove Bosanke
Foto: Printscreen Youtube/ Dijana Hodžić

Behara Osmanović iz Gradačca ispričala je zanimljivu i neobičnu priču o načinu na koji je rođena. Naime, Behara ima brata blizanca, ali njih dvoje nisu rođeni ni isti sat, ni isti dan. Ona tvrdi da je ovaj slučaj bio prvi u svetu, te da na njega gledaju kao fenomen.

- Pre nego što je majka rodila mene, rodila je još šestoro dece. Bila je u 9. mesecu kad je išla u njivu da radi. Otišla je u njivu sa strinom, a onda je osetila da joj nije dobro i tako su krenule kući. Kilometar od kuće, u šumi, rodila je mene. Žene su već počele da dolaze da vide bebu, a moja majka je bila ubeđena da u utrobi nosi još jedno dete. Niko nije mogao da poveruje u to, međutim, ona je osećala. Savetovali su joj da ide doktoru, a ona im je govorila "Neću, rodiću sama". - ispričala je Behara i dodala:

- 27 dana kasnije, dok je radila u bašti, rodila je mog brata blizanca, živog i zdravog. Nakon što se to desilo, sanitetom su nas odvezli u bolnicu da ispitaju uzrok tog slučaja. Mene su upisali tek kad je on rođen, a oboma su upisali datum rođenja na dan kad sam se ja rodila.

- Sličnosti između nas dvoje nema, nismo toliko povezani, čak ni ne ličimo. - zaključila je.

(Stil/ Priče sa Dijanom)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs