Sunovrat desetočlane porodice koju su svi obožavali: Deca odrasla i iznela šok detalje o majci, nemaju ni prebijene pare

Nekada obožavana desetočlana porodica Goselin, danas živi potpuno drugačije.

Porodica
Sunovrat desetočlane porodice koju su svi obožavali: Deca odrasla i iznela šok detalje o majci, nemaju ni prebijene pare
Foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Uprkos optužbama sa kojim se u poslednje vreme suočava, Kejt Goselin ne skida osmeh sa lica i sve češće je prisutna u javnosti. Džon i Kejt Goselin proslavili su se učešćem u rijalitiju na TLC-u.

Godine 2007. Džon i Kejt Goslin su osvojili srca gledalaca u jednom od najgledanijih šoua svih vremena na TLC-u. Dve godine smo imali priliku da pratimo kako se ovaj mladi bračni stara o svoje dve bliznakinje (Kari i Mendi) kao i šestorkama (Aleksis, Hani, Ejdenu, Kolinu, Lei i Houp).

Kejt Goselin
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, najveću pažnju privukao je njihov razvod i haos koji je usledio. Njihova porodica brzinom svetlosti je postala predmet komentara i spekulacija, a deca su se našla u veoma nezgodnojsituaciji budući da su morali da biraju da li će stati na majčinu ili očevu stranu.

Godinama kasnije, deca su odrasla, Džon i Kejt našli su sreću kraj novih partnera, ali drama nije završena. Naime, Džon je optužio svoju bivšu suprugu za zlostavljanje dece, kao i za zanemarivanje.

Kejt je 2019. pokušala da dokumentuje svoj život samohrane majke u TLC seriji Kate Plus Date. U međuvremenu, Džon je prekinuo sedmogodišnju vezu sa devojkom Kolin Konrad. Ipak nakon desetogodišnjeg ćutanja, Džon je izneo neke šokantne tvrdnje o deci, što je dovelo do velikih izmena u dečijim životima.

U vreme razvoda Goslinovih, sva deca su ostala da žive sa svojom majkom. Međutim, to se menjalo tokom godina.

Hana Goselin sa dečkom
Hana Goselin sa dečkomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejt je nedavno dospela na naslovne strane kada ju je njen 20-godišnji sin Kolin javno optužio za maltretiranje tokom njegovog detinjstva .

"Moja majka je napravila sobu u našem nedovršenom delu podruma za skladištenje", rekao je on za The US Sun u septembru.

"Imala je sobu u kojoj su bile kamere, mali prozorčić u uglu i bio je zaključan spolja. Bila je kao soba za zadržavanje i imala je dušek na podu i tako sam ja živeo."

Takođe je naveo da ga je Kejt institucionalizovala 2016. godine, što je na kraju dovelo do njegovog otpuštanja iz marinaca . Zbog svoje komplikovane istorije sa svojom majkom, Kolin je rekao da je godinama bio otuđen od svojih 23-godišnjih sestara bliznakinja Medi i Kare , kao i od — Aleksis , Aden , Li i Džoel. (Kolin je veći deo svojih tinejdžerskih godina proveo živeći sa Džonom i sestrom Hanom).

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs