TOVILA JE ĆERKU TESTENINOM I ENERGETSKIM PIĆIMA, PA DOVELA PEDOFILA U KUĆU: Sad se svi šokiraju kad vide kako izgledaju

Mnogi se šokiraju kad vide kako danas izgleda majka koja je ćerku gojila testeninom.

Celebrities
TOVILA JE ĆERKU TESTENINOM I ENERGETSKIM PIĆIMA, PA DOVELA PEDOFILA U KUĆU: Sad se svi šokiraju kad vide kako izgledaju
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontroverzna Mama Džun ponovo se našla na meti negativnih komentara, nakon lajva na TikToku. Naime, mnogi tvrde da se Mama Džun drogirala u lajvu, budući da je pravila čudne pokrete.

Ona se ubrzo oglasila i demantovala optužbe.

"Bila sam trezna od 27. januara 2020. Ne drogiram se, ne pušim cigarete i čak ne pijem.", rekla je ona.

Džun Šenon
foto: Profimedia

Mama Džun se na snimku spuštala iz vidokruga kamere, a kada bi podigla glavu, brisala je nos. Rijaliti zvezda je rekla za TMZ da je "kuvala hranu" tokom uživo prenosa i "saginjala se kako bi mogla da čita komentare koji joj stižu".

Inače, rijaliti zvezda je postala poznata zbog ćerke, Hani Bu Bu, kju je još dok je bila mala, prijavila na takmičenje za izbor lepote. Mnogi su mislili da devojčica ne može odneti pobedu jer je bila gojazna, a to se nikako nije uklapalo u standarde tog takmičenja.

Džun Šenon
foto: Profimedia

Međutim, upravo višak kilograma i simpatičan izgled donelo je devojčici veliku popularnost, a onda je njena majka odlučila da Hani Bu Bu postane rijaliti zvezda. Osim Hani Bu Bu, cela njena porodica imala je višak kilograma, a onda je otkrivena pozadina svega.

Ubrzo je otkriven "tajni recept" Mame Džun kojim je porodicu dovela do stanja morbidne gojaznosti: Testenina natopljena gomilom putera! Osim tog porodičnog recepta, Hani je od mame dobijala i "specijalne sokiće" koji su joj pomagali da "živne", a kasnije se ispostavilo da je reč o energetskim napicima.

Hani Bu Bu
foto: Dana Mixer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ubrzo je otkriveno da se Mama Džun navukla na drogu, a policija ju je i privodila zbog posedovanja opijata. Od tada, nije prestajala da niže skandale i da na sebe navlači gnev naroda. Emotivni partneri sa kojim se zabavljala takođe su imali dosije, a jedan od njih je Mark MekDanijel koji je osuđen za zlostavljanje deteta.

Hani Bu Bu
foto: Profimedia

Uprkos tome što je devojčica bila izložena, po svemu sudeći čudnom okruženju, imala je ozbiljne planove. Danas ima 18 godina i na pragu je ostvarenja najveće želje - da postane medicinska sestra.

Hani Bu Bu
foto: Profimedia

Mama Džun promenila je mnogo emotivnih partnera, međuim, konačno se skrasila. Ove godine udala se za Džastina Strauda sa kojim je u martu sklopila građanski brak.

Ipak, sve je bilo propraćeno, a kamere su zabeležile svaki detalj, dok će se ceremonija emitovati u novoj sezoni njenog rijalitija. Džun Šenon (43) poznatija kao mama Džun starija je devet godina od supruga koji radi kao automehaničar.

Bonus video: ZBOG ČEGA SE PREJEDAMO I DOLAZIMO DO GOJAZNOSTI? Psihoterapeut OTKRILA BIZARNE RAZLOGE

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs