Dežurna sestra se onesvestila kad je videla bebu: Majka nije mogla da veruje šta je rodila, a ovako danas izgleda

Jedna majka se uplašila kad je videla kakvu bebu je rodila, a dežurna sestra se onesvetila od šoka.

Porodica
Dežurna sestra se onesvestila kad je videla bebu: Majka nije mogla da veruje šta je rodila, a ovako danas izgleda
Foto: Shutterstock

Sindrom vukodlaka sve je češća pojava, a karakteriše je neobičan rast dlaka po celom telu, a naročito po licu. Stručnjaci sugerišu da je ovo stanje prvenstveno uzrokovano mutacijama gena i da nije povezano sa muškim hormonima. Hipertrihoza je retko stanje koje pogađa samo jednu od 340 miliona osoba, što znači da je samo 50 ljudi u svetu prijavljeno da je ima.

Na društvenim mrežama sve češće možemo videti širenje sveti o ovoj pojavi, a jedna TikTokerka iz Malezije, Rabiatul Adavija često postavlja snimke sa devojčicom koja boluje od sindroma vukodlaka.

Rabiatul je devojčicu upoznala sasvim slučajnio u jednoj bolnici, a njena pojava ju je fascinirala. Od tada su se često sastajale, žena je snimala videe koji su postali veoma popularni.

Budući da ovu bolest karakteriše neobičan izgled, ova tiktokerka želi da razbije sve tabue. Hipertrihoza je genetski poremećaj koji karakteriše prekomerna dlakavost na telu. Ovaj sindrom pogađa i žene i muškarce i može uticati na različite delove tela. Vrlo često je prisutna i gusta dlaka na licu, zbog čega je ovo stanje teško sakriti. Sindrom je prvi put opisan u 17. veku.

@rabiatuladawiyah8896 Ya allah ya tuhanku , panjangkan usia ibu bapa nya , limpahkan rezeki buat mereka sekeluarga .. Rahmati mereka ya allah dgn oenuh berkah dan berkat .. Sihat kan tubuh badan mereka ya allah , hindari lah dari segala bahaya dan penyakit dan hindari lah mereka dari Fitnah mahupun hinaan manusia ❤️ Aamiin ... Aamiin ... #fypシ #babyviral #werewolfsyndrom #tiktoksarawak #anaksyurga ♬ Buah Hati - Armada

Tiktokerka ističe da želi da podigne svest o ovom poremećaju, pa postavlja snimke sa devojčicom, uz saglasnost njenih roditelja. Prema pisanju portala edziecko.pl, roditelji su istakli da je devojčica takva rođena.

"Doktor nije znao šta je uzrok. Dežurna sestra se onesvestila odmah po rođenju deteta" , rekla je majka devojčice.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs