Zbog ono što je uradio svi mu se svi dive, sad kažu da je zapušteni deda: Marina ga iscrpela, a razlog bi zabelo svakog

"Džoi iz "Prijatelja" ima 57 godina, a izgleda kao starac", samo je jedna od komentara da društvenim mrežama.

Porodica
13:32h
Zbog ono što je uradio svi mu se svi dive, sad kažu da je zapušteni deda: Marina ga iscrpela, a razlog bi zabelo svakog
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Met Leblank, legendarni ženskaroš Džoi iz kultne serije "Prijatelji", nije više ni nalik junaku koji je osvojio srca publike širom sveta! Dame su razočarane, jer se mnogo opustio, te sada ima veliki broj viška kilograma, a kako je i seda kosa krenula da mu se proređuje, mnogi ističu da deluje dosta starije nego što jeste.

Naime, glumca su paparaci uhvatili u salonu automobila u Van Najsu u Los Anđelesu kako bira novu luksuznu mašinu za sebe, mada je sve vreme delovalo neraspoloženo i zamišljeno. Više od toga, sve je iznenadila njegova pojava, u crnoj običnoj majici, farmerkama, sa kačketom na glavi i crnim naočarima delovao je neprepoznatiljivo!

Met Leblank
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, svi mu se dive zbog toga kakav je otac svojoj ćerci, zbog koje je i karijeru stavio po strani i to u jeku popularnosti. Naime, pred kraj snimanja "Prijatelj", rodila se Metova nalsednica Marina.

Leblank joj je bio vrlo posvećen, čuvao je od Holivuda, paparaca i realno malo o njoj se znalo do momenta kad je počela da se pojavljuje sa ocem u javnosti.

Mežutim, pred njen prvi rođendan, Marini je dijagnostikovan jedan oblik displazije, odnosno problem s mozgom. To je uticalo na njene motorne sposobnosti, a doktori nisu davali dobre prognoze.

Met Leblank
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je to saznao, Meta više nisu zanimale nove uloge, svo svoje vreme usmerio ka njoj i njenom oporavku. Nakon danonoćnog rada sa doktorima pune dve godine, Marini je bilo sve bolje, što je za čuvenog glumca to bila najvažnija nagrada u životu.

Danas je Marina zdrava devojka, koja uskoro kreće na koledž, i Džoi ne može biti srećniji, što se vidi u njegovom poslednjem intervju, u kom nije skrivao sreću i radost zbog nje.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Godinama nisam želeo da imam bilo kakav raspored, pa su i snimanja novih projekata trpela. Ali sve se isplatilo. Marini je sada stanje potpuno dobro. Najdraže mi je vreme provedeno s njom. Jako smo povezani i Marina je najbolje što mi se dogodilo u životu - rekao je Leblank u emisiji kod Keli Klarkson.

Sa druge strane, ima i onih koji komentarišu da ga je ta borba za ćerkin život iscrpela i istrošila, te da je zbog toga izgubio volju i želju da povede računa o svom izgledu.

Metova priča je skroz atipčna u odnosu na ostale kolege iz serije. Na audiciju za ulogu Džoija došao je sa 11 dolara u džepu. Za razliku od drugih ''Prijatelja'', nije gradio veliku karijeru, već je na prvo mesto stavio roditeljstvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs