Šeron Stoun "oduzeli" dete od 8 godina zbog frapantnog razloga: Šokantnije ne može biti, sad joj sin vraća istom merom

Šeron Stoun izgubila sina na sudu zbog uloge u filmu, ali nikada nije odustala od njega!

Porodica
14:41h Autor:
Šeron Stoun "oduzeli" dete od 8 godina zbog frapantnog razloga: Šokantnije ne može biti, sad joj sin vraća istom merom
Foto: Profimedia

Legendarna glumica Šeron Stoun ima poseban stil života, a i pored maestralinh uloga koje su je vinule u sam vrh svetske scene i donele enormnu popularnost, uspela je da sakrije privatnost samo za sebe. Ali, o stvarima za koje smatra da je važno skrenuti pažnju, govori veoma otvoreno, bez dlake na jeziku. Kako se trudi da njena slava ne bude teret naslednicima, retko se sa sinovima pojavljuje, ali najčešće je viđamo u Roanovom društvu. Tako je bilo i ovog puta - majka i sin su uživali u šetnji po ulicama Beverili Hilsa, ne skidajući osmeh sa lica.

Roan Džozef Stoun, Šeron Stoun
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sa druge strane, priča o njihovom odnosu je veoma kompleksna. Naime, iako svi kažu da je slika i prilike glumice, Roan je zapravo usvojen. U tom Šeron Stoun je stigao kada je bila u braku sa Filom Bronstajnom, američkim novinarom sa kojim se razišla 2003.

Roan je prvo dete koje je Stoun usvojila 2000. godine, i ona je više puta opisivala koliko je taj trenutak promenio njen život. Govorila je o tome kako je od prvog trenutka kada ga je ugledala, osetila duboku povezanost i ljubav prema njemu.

Nakon razvoda od Filma Bronstajna 2004. godine, Stoun je vodila tešku pravnu bitku za starateljstvo nad Roanom. Iako je na kraju sud dodelio primarno starateljstvo Bronstajnu, Stoun je nastavila da bude posvećena majka i da održava blisku vezu sa sinom. Ovaj period bio je izuzetno emotivan za nju, ali je više puta isticala da se borila da ostane jaka zbog Roana i da mu pruži stabilnost i ljubav.

Sada, upravo Roan joj pruža najviše pažnje i podrške, te joj je maksimalno posvećen i uvek odvoji slobodno vreme za nju.

Roan Džozef Stoun, Šeron Stoun
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zašto joj je oduzeto starateljstvo?

Razlog zašto glumica nije dobila puno starateljstvo nad sinom bio je više nego bizaran! Naime, kako je Šeron istakla u emisiji "Sto za dvoje sa Brusom Bozijem", glavni razlog bila je njena uloga u filmu "Niske strasti", bez obzirom što je bilo prošlo više od 10 godina nakon objavljivanja.

"Izgubila sam starateljstvo nad svojim detetom. Sudija je pitao moje dete, mog malog, sićušnog dečaka: "Znaš li da tvoja majka snima filmove o se*su?". To mi je slomilo srce", otovrila je dušu Šeron tada.

Roan je pošao majčinim stopama, pa se takođe bavi glumom, a onda je nedavno objavila i njegovu fotku sa seta.

"Roan Džozef Stoun. Prvi dan na setu. Dobrodošao u porodični biznis, klinac. Zabavi se"", posvetila mu je poruku.

Šeron Stoun opisuje Roana kao inteligentnog, kreativnog i saosećajnog mladića. Više puta je podvlačila da su njih dvoje veoma bliski i da uživaju u zajedničkom vremenu. Njihova veza je puna ljubavi i međusobnog poštovanja, a Stoun je ponosna na način na koji je uspela da izgradi tako snažnu i stabilnu vezu sa svojim sinom, uprkos svim izazovima kroz koje su prošli.

Helena Getsbi, Šeron Stoun
foto: John MACDOUGALL / AFP / Profimedia

Glumica ima i sinove Kvina i Learda koji se retko pojavljuju u javnosti.

Šeron Stoun i majčinstvo

Šeron Stoun je prošla kroz nekoliko spontanih pobačaja pre nego što se odlučila za usvajanje. U intervjuima je često govorila o tome kako joj je bilo teško da se suoči sa gubitkom trudnoća i koliko je to iskustvo bilo emocionalno iscrpljujuće. Nakon ovih teških trenutaka, odlučila je da usvoji decu, što je opisala kao jednu od najboljih odluka u svom životu.

Stoun je majka trojice sinova koje je usvojila: Roena Džozefa (2000), Lairda Vona (2005) i Kvina Kelija (2006). Glumica je često govorila o tome kako je usvajanje promenilo njen život i ispunilo je srećom. Ona ističe da je majčinstvo nešto što se ne definiše samo biološkim vezama, brigom i ljubavlju koje pružae detetu.

Priznala da je balansiranje između karijere i odgajanja dece često teško, ali da joj je majčinstvo donelo ogromno zadovoljstvo i ispunjenje. Govorila je o važnosti biti prisutan u životu svoje dece i pružati im ljubav i podršku. Stoun je rekla da se kroz majčinstvo razvila i kao osoba, postajući strpljivija, saosećajnija i jača.

1 / 8 Foto: Simone Comi / ipa-agency. / Sipa Press / Profimedia

Šeron je postala majka u zrelijim godinama, što je takođe tema o kojoj je pričala vrlo otvoreno i iskreno. Naglasila je da joj je iskustvo i mudrost koje je stekla pomoglo da bude bolja kao roditelj. Naglašava da se ne treba plašiti majčinstva u starijem dobu, jer ono može doneti jedinstvenu perspektivu i zrelost koja je dragocena u odgoju dece.

Često koristi svoj glas kako bi podigla svest o različitim putevima do majčinstva, uključujući usvajanje, pružajući podršku ženama koje se suočavaju s problemima plodnosti. Njene izjave su inspirisale mnoge dame, pokazujući im da postoji više načina da se postane majka i da je svaki od njih jednako vredan i ispunjujući.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs