Filip i Paula primetili da se ljubimac ponaša čudno u blizini njihove bebe: Odveli ćerku kod lekara, istina ih zapanjila

Priča se pojavila pre 5 godina u britanskim medijima, a i danas ljudi pričaju o neverovatnom psu Besi

Porodica
16:05h
Filip i Paula primetili da se ljubimac ponaša čudno u blizini njihove bebe: Odveli ćerku kod lekara, istina ih zapanjila
Foto: Shutterstock

Paula i Filip Vuds godinama su imali psa Besi kojeg su obožavali, kućni ljubimac bi ih začas oslobodio stresa, a posebno su uživali u šetnjama sa njim. Kada su dobili ćerkicu Pipi, njihov dvoje su postali najbolji drugari, a Besi je bila veoma pažljiva prema devojčici. Dešavalo se zajedno i da spavaju. Međutim, odjednom je Besi počela čudno da se ponaša, a ovaj bračni par nije znao o čemu se radi..

Naime, trogodišnja Pipa Vuds je bila sasvim normalno, živahno dete i nikom ni slutio da njen maleni organizam uništava opaka bolest. Međutim, Besi, inače škotski ovčar, je osetila da s devojčicom nešto nije u redu.

Posle nekog vremena, Besi više nije htela da se pomeri od Pipe, a kada bi njeni roditelji pokušali da ih razdvoje, pas bi neprestano cvileo. Paula i Filip su shvatili da bi bilo dobro da svoju ćerkicu odvedu na kontolu, iako su verovali da će to biti rutinski pregled.

škotski ovčar, koli
foto: Shutterstock

Posle nalaza krvi, doktori su odmah smestili Pipu u bolnicu na dalje analize. Roditelji su bili šokirani, a kada je stigla dijagnoza i kad im je saopšteno da njihova ćerka boluje od akutne limfocitne leukemije, slomili su se.

Pipa je odmah izložena hemoterapiji. Lekari su bili oduševljeni reakcijom njenog organizma.

„Verujem da je terapija imala ovakav efekat samo zato što je leukemija otkrivena veoma rano. Za sve je zaslužan naš pas Besi“, kroz suze govorila je Paula Vuds, a nadamo se da je devojčica i danas dobro.

Stil / Daily Mail

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs