KADA DAŠ SVOJE NAJVEĆE BLAGO NEKOME NA ČUVANJE NE OČEKUJEŠ DA ĆEŠ ZATEĆI OVO: Mama ostavila ćerku svekrvi pa se POKAJALA

Ova žena ostavila je svoju ćerku svekrvi na nekoliko sati da je pričuva, kada se vratila i ugledala je, ostala je šokirana

Porodica
KADA DAŠ SVOJE NAJVEĆE BLAGO NEKOME NA ČUVANJE NE OČEKUJEŠ DA ĆEŠ ZATEĆI OVO: Mama ostavila ćerku svekrvi pa se POKAJALA
Foto: Profimedia

Jedna mlada majka, malo je reći da je ostala jako iznenađena i iznervirana nakon što je dala svoju devojčicu na čuvanje svekrvi, odnosno, maćehi svoga supruga. Naime ona je doživela svojevrsni šok kada je došla po svoju ćerku i videla da ona ne izgleda isto kao kada ju je poverila na čuvanje.

Jedna majka je odlučila da svojoj plavokosoj bebici pusti kosu da izraste što duža jer ima preslatke kovdže. Ali, svekrva očigledno nije delila njeno mišljenje i u nekoliko navrata je tražila snajki da ošiša devojčicu jer će, kako je tvrdila, bebici na taj način kosa brže rasti.

Jedan dan majka devojčice je zamolila svekrvu da dođe kod nje i pričuva unuku nekoliko sati, što je ona prihvatila, međutim kada se nesrećna žena vratila kući, njena ćerka iako se nalazila u zatvorenom prostoru, imala je kapu na glavi.

Deca, bebe, Beba
foto: Shuterstock

Nakon što je majka pitala svekrvu odakle joj kapa i zašto je ima na glavi, ona je rekla je da je to njen poklon i otišla je kući brže nego inače.

Kada je skinula kapu devojčici, videla je da su njene kovrdže ošišane. Ljuta, sela je u kola i otišla odmah kod svekrve. Čim je videla snaju, žena je počela da se izvinjava govoreći kako zna da to što je učinila je nešto loše i da nije trebala.

Kad ju je snajka upitala je li barem sačuvala koji kovdžavi pramen za uspomenu, svekrva joj je odgovorila da je uzela samo jedan, ali da je to za nju i da ga ne može dati majci.

Ovo je dolilo ulje na vatru i rekla sam joj da mi se ne pojavljuje pred očima neko vreme.

S majkom su se svi složili i zaključili su kako je nečuveno i neprihvatljivo to što je ova baka učinila.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs