"UDALA SAM SE ZA TURČINA, A MOJE UMALO NIJE SRČKA STREFILA KAD SU ME VIDELI S NJIM": Šokantna ispovest Srpkinje

Ispovest Srpkinje koja se udala za Turčina izazvala je lavinu komentara.

Porodica
"UDALA SAM SE ZA TURČINA, A MOJE UMALO NIJE SRČKA STREFILA KAD SU ME VIDELI S NJIM": Šokantna ispovest Srpkinje
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ispovest Srpkinje koja se udala za Turčina izazvala je lavinu komentara. Ona je istkla da njena porodica nije bila za to, ali je ona pratila svoje srce.

"Udala sam se za Turčina. Moji su,kao i ja sama,veliki vernici i nikako nisu mogli to da podnesu. Sada živim tamo zajedno sa njim, imamo dvoje dece i divan život. Nisam dugo videla svoje i on je insistirao da dođemo u moju domovinu u posetu. Kad smo došli, i oca i majku zamalo srčka nije strefila. Prvi put su videli svoje unuke i bili su presrećni. Kada su videli i supruga shvatili su da nisam pogrešila, da me poštuje i voli. Drago mi je da sam im promenila pogled na neke stvari. Jedino mi je žao što se ne možemo venčati u crkvi. Rekao mi je da ukoliko želim decu mogu krstiti. Život je međusobno poštovanje i ljubav, a ne samo novac i vera."

"Jako je ružno što neki odmah pišu kako se udala zbog para. I ja sam udata za Turčina, i čak sam za nijansicu stabilnija, obična smo srednja klasa.. kod nas odmah osuda mora. Kod kuće sve slavimo i gosti nam dolaze, sve je najnormalnije nekako se ni ne priča o tome. Prošlo je vise od 5 godina kako smo zajedno, nismo više u Turskoj zbog celokupne političke situacije. Deca neće biti ništa, to ce biti njihova odluka, a odgajaju se u duhu obe kulture.", jedan je od komentara.

"Želim vam svu sreću! Divna priča. Inače, oduvek me zanimalo kako odgajati decu u mešovitom braku, kako im objasniti čitavu situaciju i u kojeg "Boga da veruju"?", zapitala se jedna žena u komentarima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs