UŠLA SAM U SOBU DA MU DONESEM DORUČAK U KREVET, KAD SAM OTVORILA VRATA, ŠOK! Nisam ni slutila da ga vidim poslednji put

Htela je da dečku pripremi iznenađenje, a frapirala se kad je videla prizor

Porodica
21:40h Autor:
UŠLA SAM U SOBU DA MU DONESEM DORUČAK U KREVET, KAD SAM OTVORILA VRATA, ŠOK! Nisam ni slutila da ga vidim poslednji put
Foto: Shutterstock

Devojka je htela da iznenadi svog dečka, pa je na mreži Redit objavila svoju ispovest.

"Odlučila sam prirediti iznenađenje svom dečku u znaku romantike, ali nisam imala pojma da će to biti poslednji put da ću ga videti u životu.

Jednog jutra, odlučila sam gda ga iznenadim i nenajavljeno sam mu ušla s doručkom i igricom koju je dugo želeo. Međutim, kada sam stigla, zatekla sam ga kako spava, zagrljen sa drugom devojkom. Nisu me primetili dok sam ulazila, pa sam tiho zatvorila vrata spavaće sobe. U kuhinji sam ostavila doručak, igricu i ključeve njegove kuće.

Prevara, devojka plače
foto: Shutterstock

Nakon toga, sela sam u automobil, deaktivirala Fejsbuk i blokirala ga na svim društvenim mrežama. Pozvala sam mobilnog provajdera i promenila broj. Potom sam upalila automobil i otišla.

Svima sam obelodanila da nismo više zajedno, blokirala ga, ali nisam delila detalje o tome zašto. Imala sam priliku da počnem posao u drugom gradu, pa sam odlučila da otkažem najam stana i preseliti se. Isčezla sam potpuno iz njegovog života, bez ikakvog objašnjenja, ne dajući mu priliku za bilo kakav razgovor. Nisam to činila samo da bi mi lakše bilo nositi se s prekidom, već sam verovala da će njega više pogoditi što sam jednostavno nestala nakon pet godina divne veze.

Prevara, Seks
foto: Shutterstock

Naravno, mnogi su imali pitanja, posebno o tome kako sam mogla tako mirno blokirati dečka dok je on nesmetano spavao s ljubavnicom.

Kada sam ih prvi put videla, bila sam u šoku. Do kola sam već prolazila kroz agoniju. Ipak, odlučila sam da neću dozvoliti da ijedan dan provedem plačući zbog nekoga ko je sposoban da mi uradi takvu stvar. Zato sam odmah prešla na akciju kako bih mu onemogućila pristup i povredu.

Što se tiče dečka, mnogi se pitaju šta mu je prolazilo kroz glavu kada je shvatio zašto sam ljuta, dok je pokušavao da me kontaktira i popravi stvari."

Stil/Redit

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs