MAJKA ME SA 6 GODINA PRODALA PEDOFILIMA KOJI SU ME SILOVALI: Jela sam ljudski izmet, bila na povocu, pa osuđena na SMRT

Ispovest žene koju je majka prodala pedofilima kad je bila mala krije potresne detalje.

Porodica
17:43h Autor:
MAJKA ME SA 6 GODINA PRODALA PEDOFILIMA KOJI SU ME SILOVALI: Jela sam ljudski izmet, bila na povocu, pa osuđena na SMRT
Foto: Printscreen Youtube/ REALWOMEN/REALSTORIES

Aneke Lukas je prodata u ubilačku mrežu pedofila u Belgiji kada je imala samo šest godina. Čistačica njene porodice ju je "zlostavljala i negovala" pre nego što ju je odvela u ekskluzivni klub za orgije, na drogama.

Uprkos njenim brojnim protestima, njena majka ne samo da je odbacila njen vapaj za pomoć, već se uključila i sama počela da je vozi na događaje.

Mlada devojka se osećala kao da živi dvostrukim životom jer je i dalje živela kod kuće i pohađala školu tokom nedelje. Kada se vratila kući tokom školske nedelje, njena majka i očuh su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo. Njihovo poricanje navelo ju je da dovede u pitanje svoju stvarnost i nateralo je da veruje da je ono što je doživljavala "normalno" detinjstvo.

Ubrzo nakon svog šestog rođendana, 1969. godine, Aneke je prvi put odvedena na orgiju, u zamak. Iskorišćena za emisiju sado-mazohizma (S&M), okovana gvozdenom ogrlicom za pse i naterana da jede ljudski izmet, ostavljena je da leži, ponižena kao slomljen predmet.

Deca su kasnije često dovodila u orgije. Oni su bili "posebna droga" - najvrednija roba. Svako dete je bilo izloženo više od šest sati silovanja svake nedelje od strane čak 200 pedofila.

"Mnogo, mnogo, mnogo puta sam bila silovana, ali nemam nijedan ožiljak koji bi to dokazao. Obično bi se to dešavalo noću i tokom vikenda, tako da sam izračunala da sam silovana oko šest sati nedeljno, dakle više od 1. 700 sati pre svog 12. rođendana", otrkila je ona.

Najgnusniji deo njene priče je činjenica da je zlostavljanje došlo od političara i državnih službenika kojima je javnost ukazala poverenje.

Decu su mučili i ubijali na najbrutalnije načine od strane sadističkih članova kao "upozorenje" drugima, prisiljavajući Aneke i preostalu nekolicinu koji su uspeli da pobegnu da decenijama ćute.

Prisećajući se svog traumatičnog iskustva u ringu, napominje kako je činjenica da su bili primorani da povređuju drugu decu bila najštetniji deo jer su se osećali kao počinilac, a ne kao žrtva.

Njeno bekstvo

Nakon što je pet i po godina bila zlostavljana unutar opakog aristokratskog seksa, odlučeno je da "više nije od koristi" i da će biti ubijena.

Bila je vezana gola za mesarski blok - crna od krvi dece koja su bila pre nje - dok je petoro druge dece bilo primorano da je sakati kuhinjskim alatima, kao deo svoje indoktrinacije.

"Postala sam uplašena i mislila sam da ću umreti kao i sva druga deca koja nisu bila dovoljno voljena. To je bio najmračniji trenutak u mom životu." - otkrila je ona.

Posle torture, neko ko je bio unutar mreže sklopio je dogovor da će raditi za političarku u zamenu za njeno oslobađanje, što je dobro delo koje je je na kraju koštalo sopstvenog života. Aneke je konačno pobegla iz lanca trgovine decom sa jedanaest godina i kasnije se preselila u Pariz pre nego što se nastanila u Njujorku.

Aneke, koja sada ima osamnaestogodišnju ćerku, rekla je da je do sada bila previše traumatizovana i da se stidi da progovori.

"Kolektivno poricanje je ono što stvara zlo u ovom trenutku." - rekla je Aneke Lukas, piše medium.com.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs