Veruješ li meni ili svojim očima

EVO ŠTA MUŠKARCI NAJČEŠĆE GOVORE KAD PREVARE: Jednom rečenicom posebno vređaju INTELIGENCIJU i spuštaju ženu

Postoje određene fraze koje muškarci najčešće izgovaraju kada prevare ženu.

Porodica
17:08h Autor:
EVO ŠTA MUŠKARCI NAJČEŠĆE GOVORE KAD PREVARE: Jednom rečenicom posebno vređaju INTELIGENCIJU i spuštaju ženu
Šta mušakarac najčešće govori kad prevari ženu, Foto: Shutterstock

Zašto muškarci - još uvek češće nego žene - imaju potrebu da varaju, nikad nije do kraja razjašnjeno. Međutim, postoje neki odgovori dobijeni na osnovu istraživanja, anketa i ispitivanja koja se mogu uzeti u obzir kao pomoćni odgovori. Naime, ima mnogo maštovitih i različitih razloga zbog kojih su skloni prevari, a neki od njih su želja za seksom, uzbuđenjem i promenom u životu. Naravno, prevaru prate i brojna opravdanja, a mi smo izabrali ona najgluplja.

Bio sam pijan

Ovo je najstarije i najčešće opravdanje o kojem se stalno vode rasprave. Po svoj logici, pijanstvo ne bi trebalo da bude opravdanje za prevaru. Istina je da velike količine alkohola mogu navesti čoveka da čini nešto što trezan ne bi ni pomislio da uradi, ali zaboraviti da ste u vezi ili braku je previše. Jer odlučujete vi, a ne alkohol.

prevara, preljuba, preljubnik
foto: Shutterstock

Povodljiv sam - bila si u pravu

Istina je da su ljudi povodljivi. U društvu prijatelja možete početi da pijete, pušite, pa čak i, ne daj bože, da konzumirate drogu. Ali ako je razlog što vas je prevario to što je i njegov prijatelj uradio istu stvar, obavezno treba da se zapitate na koga vi trošite svoje vreme. Bolje se dobro isplakati nego uzeti u obzir ovako smešnu rečenicu.

Nisam imao kud

Da, da. Muškarci su uglavnom nemoćni onda kad im to iz nekog razloga odgovara. Ako je siguran u sebe, vašu vezu i osećanja prema vama, baš tolika nemoć da mora da vas prevari ne može ga nikad savladati.

bračna prevara
foto: Shutterstock

Je l' više veruješ meni ili svojim očima

Nekim ljudima je jednostavno u krvi da varaju. Takođe, kaže se da je život jedan i da treba sve isprobati, ali zna se u kom periodu se šta radi. Ako doživite situaciju u kojoj će vam se postaviti ovakvo pitanje, bežite glavom bez obzira.

Jesi li ti videla kako ona izgleda

I fizička i emocionalna prevara komplikuju život. Za žene je gora ova druga, za muškarce fizička. Fizička prevara podrazumeva seksualnu prevaru, samo telom, zbog privlačnost prema drugoj osobi. Naravno, nije bitno kog je oblika prevara jer su i jedna i druga dovoljne za prekid veze. Ovakvo izvinjenje sigurno ne želite da čujete. A ako doživite ovako nešto, pohvalite ga za maštovit odgovor i zahvalite mu na druženju.

Prevara, Varanje
foto: Shutterstock

Samo se družimo

Rečenica kojom započinju brojna opravdanja i pojašnjenja kod muškaraca je "ona mi je samo drugarica/koleginica". Nemamo ništa protiv prijateljstva, ali neke granice moraju da postoje. Ako s njom provodi više vremena nego s vama, i ako primetite da se njoj više poverava, a vas zapostavlja, onda je najverovatnije u pitanju ono najgore. Ostavite ga pre nego što on ostavi vas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs