"OVAKO SAM SAZNAO DA ME ŽENA VARA S MOJIM OCEM": Muž otkrio gnusnu aferu i doživeo ŠOK, a ona sa SVEKROM čeka blizance

Ispovest čoveka kojeg je žena varala sa ocem šokirala je javnost, a uprkos svemu, ostao je smiren.

Porodica
10:08h Autor:
"OVAKO SAM SAZNAO DA ME ŽENA VARA S MOJIM OCEM": Muž otkrio gnusnu aferu i doživeo ŠOK, a ona sa SVEKROM čeka blizance
Ispovest čoveka kojeg je žena varala sa ocem, Foto: Shutterstock

Deklan Fuler (22) je bio oženjen Stefani (22) i imaju dvogodišnju ćerku Vilou,a njihova priča je zaintrigirala javnost širom sveta. Naime, on je na neverovatan način otkrio da ga žena vara sa njegovim ocem, a onda mu se ce svet srušio.

Odbačeni velški suprug tvrdi da je uhvatio svoju ženu kako ima se*s s njegovim ocem na 'bebi monitoru' svog deteta. Prošlog septembra par je dopustio Deklanovom tati, 44-godišnjem Darenu, da se preseli u njihov dom u Velikoj Britaniji, gde se dogodila navedena afera, prenosi New York Post.

- To je bolesno - kako mi je otac mogao to učiniti?, pitao se izbezumljeni Deklan.

Muškarac
foto: Shutterstock

Deklan tvrdi da je bio na poslu na dan neverstva svoje žene i odlučio je da proveri Vilouin 'bebi monitor' na svom pametnom telefonu. Na snimku se vidi kako Stefani odlazi u spavaću sobu sa svojim svekrom da se prepusti popodnevnoj zabavi. Deklan kaže da ga je to potpuno izbezumilo i da je jedva suzdržao bes: 'Da nisam došao sebi, ne znam šta bih uradio svom ocu.'

Kada su se suočili sa inkriminišućim dokazima, Stefani i Daren su negirali da su uradili bilo šta loše. Umesto toga, tvrdili su da su jednostavno bili u spavaćoj sobi da zajedno gledaju 'Simpsonove'. Deklan nije poverovao u to objašnjenje i odmah je raskinuo sa suprugom, a ona je odmah započela romansu sa bivšim svekrom. "Nisam prevarila Deklana", insistirala je Stefani, "Daren i ja smo se okupili nedelju dana nakon što me je Deklan ostavio."

U zadivljujućem preokretu, Stefani je sada trudna sa blizancima čiji je otac njen bivši svekar.

"Žao mi je te dece; dolaze u veoma mešovitu porodicu", izjavio je izdani Deklan, napominjući da će Villov biti i polusestra i nećaka blizancima koji će se uskoro roditi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs