svi su bili u šoku

DEŽURNA SESTRA PALA JE U NEVEST KAD JE VIDELA BEBU: Devojčica je uplašila i majku, a danas je svi gledaju sa ČUĐENJEM

Devojčica vukodlak iz Malezije šokirala je medicinsko osoblje i roditelje kada se rodila budući da ima sindrom vukodlaka kojeg karakteriše neobičan izgled.

Porodica
Autor:
DEŽURNA SESTRA PALA JE U NEVEST KAD JE VIDELA BEBU: Devojčica je uplašila i majku, a danas je svi gledaju sa ČUĐENJEM
Kako izgleda devojčica vukodlak iz Malezije, Foto: Profimedia

Priča dečaka vukodlaka koji je zbog svog neobičnog izgleda imao velike probleme zaintrigirala je javnost, budući da boluje od neobične i retke bolesti. Međutim, on nije jedini, a veliku pažnju na društvenim mrežama privukla je i jedna devojčica.

Tiktokerka iz Malezije, Rabiatul Adavija često postavlja snimke sa devojčicom koja boluje od sindroma vukodlaka, odnosno hipertrihoze.

Rabiatul je devojčicu upoznala sasvim slučajnio u jednoj bolnici, a njena pojava ju je fascinirala. Od tada su se često sastajale, žena je snimala videe koji su postali veoma popularni.

@rabiatuladawiyah8896 Semoga allah memberi ku umur yg panjang supaya blh melihat awk mmbesar dgn sihat ? In sha allah ... Ada hikmah ada sebab mengapa allah temukan kita syg .. ☺️❤️ Jangan pernah merasakan org mmbenci mu kerana aunty ada utk kamu .. #werewolfsyndrom #fypシ #viral #tiktoksarawak #foryou #tiktokindonesia #tiktokmalaysia?? ♬ Cinta Terakhirku - Bagas Ran

Budući da ovu bolest karakteriše neobičan izgled, ova tiktokerka želi da razbije sve tabue. Hipertrihoza je genetski poremećaj koji karakteriše prekomerna dlakavost na telu. Ovaj sindrom pogađa i žene i muškarce i može uticati na različite delove tela. Vrlo često je prisutna i gusta dlaka na licu, zbog čega je ovo stanje teško sakriti. Sindrom je prvi put opisan u 17. veku.

Tiktokerka ističe da želi da podigne svest o ovom poremećaju, pa postavlja snimke sa devojčicom, uz saglasnost njenih roditelja. Prema pisanju portala edziecko.pl, roditelji su istakli da je devojčica takva rođena.

"Doktor nije znao šta je uzrok. Dežurna sestra se onesvestila odmah po rođenju deteta" , rekla je majka devojčice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs