neverovatno

"ONU NOĆ KAD SAM UMRLA VIDELA SAM BOGA": Nakon devojčicinog ŠOKANTNOG priznanja majci je bilo jasno šta treba da uradi

Ispovest devojčice koja tvrdi da je imala razgovor sa Bogom dok su se lekari borili za njen život bacila je njenu majku u razmišljanje i promenila njihov život.

Porodica
10:35h Autor:
"ONU NOĆ KAD SAM UMRLA VIDELA SAM BOGA": Nakon devojčicinog ŠOKANTNOG priznanja majci je bilo jasno šta treba da uradi
Ispovest devojčice koja tvrdi da je imala razgovor sa Bogom, Foto: Printscreen Youtube/ Inside Edition

Nakon ispovesti dečaka koji tvrdi da je imao razgovor sa Bogom, pojavila su se svedočanstva mnogih koji tvrde da su imali slično iskustvo dok su bili na ivici smrti, a tu su i ispovesti onih koji su doživeli kliničku smrt.

Uzimajući u obzir da se iskustva svih ljudi koji su se našli u ovoj situaciji poklapaju, te da su videli gotovo identične prizore, postavlja se pitanje "da li zaista čuda postoje?"

Devojčica po imenu Zola doživela je neverovatno iskustvo koje je njenu majku šokiralo. Naime, ona je imala operaciju krajnika koja se zakomplikovala do te mere da se našla na ivici smrti.

Zola
Zolafoto: Printscreen Youtube/ Inside Edition

Dok su joj lekari radili rutinsku operaciju, šestogodišnja Zola tvrdi da je imala razgovor sa Bogom, a njena ispovest je neverovatna. Nakon operacije, devojčica je osanima imala krvarenje, koje je eskaliralo ozbiljnim problemom.

Nakon oporavka, Zola je otpuštena iz bolnice, počela je da vraća energiju i da bude hiperaktivna baš kao i sva ostala deca. Dok je sa majkom provodila uobičajen dan, spremajući se za gimnastiku, devojčica je postavila neobično pitanje koje je njenu majku navelo na duboko razmišljanje.

"Kada mogu ponovno ići videti Boga?", upitala he devojčica.

"To je nešto što ni dan danas ne mogu shvatiti", rekla je Britani, devojčicina majka.

"Spremala sam je i, nije da smo pre toga razgovarale o nečemu vezanom za Boga, samo smo se spremale za gimnastiku. A ona je odjednom pitala kada može ići ponovno videti Boga.", dodala je majka.

Britani nije bilo baš najjasnije o čemu njena ćerka govori, ali svakako nije zanemarila njene reči.

"Kada si videla Boga?", upitala ju je Britani, na šta je devojčica dala jasan odgovor: "Onu noć kada sam umrla."

Majka je bila šokirana, te je nastavila da ispituje svoju mezimicu kako bi uspela da dođe do nekog objašnjenja koje bi bilo realno. Britani je ubrzo sghvatila da je njena ćerka doživela neobično iskustvo prilikom operacije koju je imala. Međutim, uprkos činjenici da je bila žibvotno ugrožena, devojčici ni u jednom trenutku srce nije prestalo da kuca.

Prema Zolinim rečima, Bog je sve vreme bio uz nju, govoreći joj da je na sigurnom i da je mnogo voljena.

Vremenom, Zoline priče o Bogu bile su sve učestalije, dok je mami ispričala da se seća da je od Boga dobila snažan zagrljaj.

Priča male Zole bila je velika prekretnica i otrežnjenje za njenu porodicu koja se jedno vreme udaljila od Boga. Nakon devojčicine ispovesti, oni snažno veruju da je Bog uvek uz njih i da ih štiti od raznih nevolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs