obavezno pročitajte

NIKAKO NE POZAJMLJUJTE OVA 3 PREDMETA: Prema feng šui stručnjacima tako samo privlačite privlačite NEPREĆU

Bolje i da date nego da pozajmite

Porodica
Autor:
NIKAKO NE POZAJMLJUJTE OVA 3 PREDMETA: Prema feng šui stručnjacima tako samo privlačite privlačite NEPREĆU
stvari koje nikada ne treba pozajmljivati, Foto: Profimedia

Prema feng šuiju, predmeti koje imamo u kući, kao i način i mesto na kom su postavljeni veoma utiču na energiju koja cirkuliše kroz dom.

Pristalice ove filozofije smatraju da predmeti u domu mogu privući dobru energiju i napredak, ali isto tako i lošu sreću, stagnaciju, nemir i siromaštvo.

Zato treba obratiti pažnju koje stvari sve držimo u kući, ali i da li ih drugi koriste. Pozajmljivanje stvari, pobornici feng šuija ne smatraju naročito dobrim.

Sat
foto: Profimedia

Iako često se dešava da pozajmimo neki komad odeće, tako nešto nije preporučljivo sudeći po feng fui učenjima. Bolje poklonite garderobu, posebno ako se u njoj više ne osećate prijatno. Pre nego što se odlučite da poklonite, odeću obavezno operite i ispeglajte iz higijenskih i energetskih razloga.

Papuče takođe ne i trebalo da pozajmljujete. Veruje se da na taj način privlačite blokadu u karijeri, kao i stagnaciju i muke na poslu. Bilo bi dobro da imate nekoliko pari papuča za goste koje će biti namenjene isključivo njima.

papuče
foto: Shutterstock

Sat je takođe predmet koji ne treba da pozajmljujete drugima. Smatra se da ćete vraćanjem sata pokupiti svu negativnu i lošu energiju osobe kojoj ste pozajmili ovaj predmet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs