Posvećena majka

KRISTINA IMA 23 GODINE I 21. DETE: Evo kako izgleda njen život! (FOTO)

Kristina Ozturk (23) i njen suprug milioner Galip (57) platili su 138.000 funti surogat majkama kako bi proširili porodicu, a sada su izjavili kako im je želja da imaju stotinu dečice.

Porodica
12:06h Autor:
KRISTINA IMA 23 GODINE I 21. DETE: Evo kako izgleda njen život! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/ Promiflash

Mama je za samo godinu dana dobila 20 beba od surogat majki - i ne isključuje da ima još više dece. Kristina Ozturk (23) upoznala je svog supruga milionera Galipa Ozturka (57) tokom putovanja u Gruziju, gde se biznismen preselio nakon što je osuđen na doživotni zatvor u svojoj rodnoj zemlji, Turskoj.

Pre godinu dana imali su jedno dete zajedno, ali nakon što su surogat majkama platili 138.000 funti, porodica im se proširila i sada imaju 21 dete. Bogati par ima 16 dadilja koje žive kod njih i na njih godišnje potroše 67.700 funti.

Kada je Kristina, poreklom iz Rusije, upoznala Galip, već je iza sebe imala brak, a njh dvoje su pričali o velikoj porodici. Sada, mlada žena kaže da je stalno sa svojom decom i radi „sve stvari koje majke inače rade“.

Galip i Kristina - koja je već bila mama šestogodišnjoj Viktoriji - dočekali su svoju prvu bebu putem surogat majke, dečaka zvanog Mustafa, u martu prošle godine. Tada su surogat majkama platili 7.700 funti po trudnoći i sada imaju bebe u dobi od četiri meseca do 14 meseci.

Kristina je rekla za The Sun: "To košta oko 5000 - 6000 dolara nedeljno za osnovne stvari za svu decu. Ponekad malo više, ponekad malo manje".

Ona kaže da je njena šestogodišnja ćerka oduševljena i da se voli igrati sa svojom braćom i sestrama, hraniti ih ili čitati bajke. Kristina kaže da u budućnosti ne planira više surogat beba, ali ne isključuje i rađa više dece prirodno ..

Objašnjava: "Planiram trudnoću, ali ne odmah, jer za sada moram da se povežem sa bebama. Teško je biti mama 21 detetu kada ste trudni."

Pričajući o svojoj svakodnevnoj rutini, Kristina kaže da joj dani nikada nisu dosadni jer je uvek zauzeta brigom o deci.

Deca obično idu u krevet oko 20 sati i spavaju do 6 sati ujutro, dok se Viktorija budi u 7 sati ujutro. Kristina ne uspeva da se naspava, ali kaže da joj to nije problem jer je donela odluku da ima veliku porodicu. Njen suprug Galip sa svojim pratiocima redovno deli fotografije porodice na Instagramu.

Poslovni čovek, koji se bavi turizmom, transportom i finansijama, poreklom je iz Turske, ali živi u Gruziji od 2013. godine, navodi Forbes. Osnivač je turske kompanije Metro Holding i u Gruziju investira 500 miliona dolara.

2012. godine Ozturka je krivični sud u Istanbulu osudio na doživotnu kaznu zatvora zbog navodnog podstrekivanja na ubistvo zaposlenog u kompaniji. Negirao je optužbe i tražio oslobađajuću presudu, ali je kasnije otišao u "samonametnuto izgnanstvo", prenosi Bloomberg. Ozturk je prethodno bio oženjen sa Huli Ozturk sa kojom ima devotoro dece, koja žive i rade u Turskoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs