PROBUDITE KREATIVNU STRANU

15 originalnih ideja: Najlepši novogodišnji pokloni koje možete lako i sami da napravite! (VIDEO)

Ovi pokloni će sigurno izmamiti osmeh bliskim ljudima

Porodica
Autor:
Foto: Shutterstock

Praznični šoping svake godine za mnoge predstavlja pravi izvor stresa. Gužve po prodavnicama nisu nešto što želimo da vidimo, a naročito ne u periodu kada je pandemija korona virusa u jeku.

Onlajn kupovina je bolje rešenje, a ako ste od onih koji sve rade u poslednji čas, predlažemo da probudite svoju kreativnu stranu i sami napravite poklone za drage ljude.

Ovako ćete im pokazati da vam je zaista stalo do njih i da ste bili spremni da izdvojite vreme i uložite trud kako biste ih iznenadili. Ovi "uradi sam" pokloni su uvek bolje rešenje.

Evo na koje smo ideje naišli:

Blogerka Haley Pham posvetila se izradi personalizovanih poklona sa posvetom. Ona predlaže da napravite spomenar u koji možete da zalepite sve zajedničke fotografije, karte sa koncerata ili bioskopa, ispisati omiljene stihove i razloge zbog kojih volite osobu koju poklanjate.

3 prelepe praznične dekoracije gotove za čas: Treba vam samo prazan karton od jaja! (VIDEO)

Kejli je za svoje je drage ljude ispekla keksiće i napravila božićne kuglice i to sve zapakovala u zanimljivu kutiju. Morate prizanti da je ovo odlična ideja.

Takođe je objasnila i kako možete sami da napravite mirišljave soli za kupku, čokoladne grickalice na štapiću i još puno toga korisnog.

Legenda o kićenju jelke: Da li znate zašto baš zvezdu stavljamo na vrh?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...