mILINA

Ovde je najbolji provod za celu porodicu: Uživaju deca, ali uživamo i mi! (FOTO)

Porodična zabava je kada su svi članovi srećni i zadovoljni

Porodica
Autor:
Ovde je najbolji provod za celu porodicu: Uživaju deca, ali uživamo i mi! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Leto uvek asocira na dobar provod. Sa temperaturom raste i naša želja za avanturom, izlascima, zabavom. To što sam majka dvoje dece, ne umanjuje moju potrebu za izlascima, šta više, sada imam i dva mališana koji jednostavno ne mogu da se „smire“ kod kuće.

Zbog toga „lovim“ svaki slobodan momenat da ih izvedem u porodični provod. Samo je sada izazov veći jer treba udovoljiti i potrebama mališana, ali i nas odraslih.

Muž obavezno želi da ide negde gde je dobra hrana i kvalitetna kafa, deca vole sport i rekreaciju, a ja, naravno - šoping.

Pravo otkrovenje za nas je bilo kada smo sve to našli u šoping centru Promenada u Novom Sadu. To je bilo ostvarenje svih želja. Em, što sada svi želimo da idemo na isto mesto, em što se svi odlično provedemo.

foto: Promo

Promenada je jedini tržni centar sa prirodnim svetlom, zabavom na otvorenom na dve velike terase, košarkaškim terenima, nizom benefita za porodice sa malom decom, prodavnicama brendiranih proizvoda Fashion&Friends, Reserved, Mohito, Diesel, Replay, Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein, Superdry, Sportina, Armani Exchange, Zara, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Beosport, N Sport, Nine West, Dune London, ali i vrhunskim restoranima u kojima se jede kvalitetna hrana.

Ovih dana sam na njihovoj Fejsbuk stranici videla da će tokom jula i avgusta biti sezonsko sniženje čak do 70%. Saznala sam, preko društvenih mreža, da u julu spremaju jedan lep giveaway, kada će moći da se osvoji poklon kartica za kupovinu u Promenadi.

foto: Promo

Zbog toga sam odmah „zapratila“ njihove profile na Fejsbuku i Instagramu kako bih bila u toku sa dešavanjima.

Već nas vidim, kako svaki vikend idemo pravac Novi Sad, šoping centar Promenda. I dok deca veselo trčkaraju i uživaju u zanimljivom sadržaju ovog tržnog centra, muž i ja ćemo piti kaficu na miru, jesti neki dobar sladoled i opustiti se maksimalno.

Nadam se da ćemo se videti tamo!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs