Neverovatno

Otišla je u bolnicu misleći da ima kamen u bubregu: Doktori su je šokirali rečima da se porađa! (VIDEO)

Umesto kamena u bubregu, Daneta je imala trudove

Porodica
09:08h Autor:
Otišla je u bolnicu misleći da ima kamen u bubregu: Doktori su je šokirali rečima da se porađa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ youtube/ WISH TV

Daneta Giltz i njen suprug Avgustim u braku su već 12 godina i ponosni su roditelji dvoje dece. Svoju porodicu su smatrali kompletnom, ali sve se to promenilo 10. avgusta kada je Daneta rodila trojke, ali priča je malo složenija.

Otišla je u bolnicu misleći da ima kamen u bubregu

Jedan dan, Daneta se zaputila u bolnicu zbog boli koju je osetila u želucu. Mislila je da boluje od kamena u bubregu jer je te bolove osećala i pre, pa je zaključila da je dobro prepoznala simptome. Ali kada je stigla u bolnicu, dočekao ju je veliki šok. Saznala je da nema kamen u bubregu, već da je u 34. nedelji trudnoće te da se nalazi – usred porođaja.

"Jako je retko da su trojke začete prirodnim putem, a još je ređe da ste u 34. nedelji trudnoće a da to uopšte ne znate. Niko nije mogao verovati. Otišla sam u bolnicu misleći da ću imati operaciju kamena u bubregu, a završila s carskim rezom i trojkama”, ispričala je Daneta.

Trojke su rođene potpuno zdrave

Trojke Blejz, Gipsi i Niki rodile su se potpuno zdrave, a svaka je težila oko 1,8 kilograma. Ostatak porodice takođe je bio u šoku kada su saznali za rođenje trojki, ali vest je najbolje prihvatio njihov 10-godišnji sin, Roni, koji nije mogao biti srećniji zbog novih članova porodice.

Kad je rodila trojke, muž je otišao po pelene: Vratio se kad su deca bila već odrasli ljudi!

Roni veruje da se sve ovo dogodilo zbog njegove želje.

"Jednu noć video sam zvezdu padalicu pa sam poželeo malog brata za sebe i dve male sestre za svoju mlađu sestru. Znao sam da će ovaj dan jednom doći", rekao je Roni.

Ali Daneta i Avgustim najviše su se bojali finansijskih problema koji sigurno dolaze s iznenadnim rođenjem troje dece, ali njihova lokalna zajednica pomogla im je u svemu. Ostali su oduševljeni s količinom dobrote koju su im uputili njihovi sugrađani.

"Neverovatno je kako se mali grad složio i pomogao u stvarima koje uopšte nisu bile očekivane", rekla je Daneta.

Irina (34): Muž me ostavio dok sam u porodilištu rađala trojke. Nikad se više nije javio! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs