Lego avantura

Kockice: Igračke neophodne za razvoj deteta

Naziv LEGO nastao je kao skraćenica dve danske reči "leg-godt", što u prevodu znači "lepo se igraj"

Porodica
Autor:
Kockice: Igračke neophodne za razvoj deteta
Foto: Promo

Sasvim sigurno će se većina roditelja složiti da su kockice igračke svih vremena. Iako se često zagube, jedna manje neće omesti ni decu, ali ni odrasle da osmisle potpuno novu jedinstvenu igračku. Uz kockice svako od nas vrlo lako razigra svoju maštu i probudi umetnika u sebi, kreirajući svoje remek delo.

Dragocene otkako su se pojavile 1949. godine, LEGO kocke postale su fenomen, igračke koje razvijaju kreativnost i finu motoriku kod dece.

Naziv LEGO nastao je kao skraćenica dve danske reči "leg-godt", što u prevodu znači "lepo se igraj".

foto: Promo

Zanimljivo je da postoji oko 2.400 različitih LEGO proizvoda – u više od 90 boja, izrađenih od 30 različitih materijala, a svake godine proizvede se 19 milijardi LEGO kockica- tačnije 36.000 kockica svakog minuta.

LEGO kocke sastavni su deo odrastanja svakog deteta, a u njihovim čarima podjednako uživaju i odrasli, tako da možemo reći da su LEGO kocke odličan vid zabave za celu porodicu.

Najmlađi ljubitelji ovih neprevaziđenih igračaka tokom kreiranja svojih prvih remek dela, hvatanjem i spajanjem kockica potpuno spontano, kroz igru, usavršavaju finu motoriku, podstiču svoju maštu i kreativnost.

Da li znate da je u Maxi, Shop&Go i Tempo prodavncama širom Srbije u toku upravo LEGO avantura?

Svi oni koji žele da obraduju svoje najmlađe članove porodice ili prijatelje, zaljubljenike u LEGO kocke, imaju mogućnost da do 31. januara 2020. godine u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama za svaki račun od 800 dinara dobiju po jednu nalepnicu.

Za prikupljenih 10 nalepnica ostvaruje se popust i do 70 odsto za kupovinu LEGO igračke, a u ponudi je čak 15 LEGO kesica za dečake i devojčice.

foto: Promo

Zahvaljujući ovoj akciji ljubitelji dobre zabave mogu da nabave LEGO po promotivnoj ceni od 149 dinara, a ukoliko se pri kupovini plaćanje vrši VISA karticom, duplira se broj osvojenih nalepnica.

Ukoliko, u susret praznicima, želite da obradujete nekog, to možete učiniti odlaskom u Maxi i Tempo prodavnice, u kojima je dostupna celokupna ponuda, dok u Shop&Go prodavnicama mogu da se kupe odabrani proizvodi.

Nalepnice mogu da se iskoriste do 14. 2. 2020. godine. Količine su ograničene, a više informacija o svemu možete pronaći na www.maxi.rs.

LEGO ponovo inspiriše na „dobru igru“!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs