Zodijak

3 najdivnije bake na svetu prema horoskopu: Obožavane, voljene, zauvek upamćene!

Kažite nam u kojem horoskopskom znaku je rođena vaša baka i mi ćemo vam reći kakva je

Porodica 20.09.2019. - 13:07h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Profimedia

Vodolija

 

Ako je vaša baka Vodolija, složićete se sa nama da imate sreće! Nikad vam pored nje neće biti dosadno, jer ona priča najbolje priče na svetu. Ona će uvek majstorski da izmisli igru sa kojom će zainteresovati svako dete. Kada dete postane starije, baka Vodolije će ga odvesti u bioskop, pozorište, muzej, a sve kako bi ga podstakla da se intelektualno razvija. Baka Vodolija će se uvek prilagoditi svom unuku ili unuci u bilo kojoj životnoj dobi, i postati im najbolji prijatelj.

 

Blizanci

 

Baka u horoskopskom znaku Blizanci uči svoje unuke da budu hrabri, da se ne plaše svojih želja i da imaju mišljenje o svemu. Živi u trenutku, pokušava da živi život "do poslednjeg daha" i svoju porodicu uči tom stavu. Zahvaljujući ovakvom životnom stavu, ona je uvek dobro raspoložena. Ova baka se boji starenja, uvek izmišlja nove aktivnosti kako bi zaokupila svoje i vreme svojih unuka.

 

Rak

 

Bake rođene u znaku Raka su najzgodnije žene na svetu. Njihova vrata su uvek otvorena za rodbinu i prijatelje. Vrlo mlada osoba u znaku Raka, vreme će provesti u domu, sa porodicom. Rakovi uvek sanjaju o složnoj porodici. U početku, žena u znaku Raka je brižna supruga  i majka, a kad dobije unuke njeno srce poraste još za "dva broja".

 

Uz ovakvu baku problemi ne postoje!

 

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...