Olakšajte sebi život

Agonija peglanja je gotova: Na ovaj način ćete ispeglati gomilu veša očas posla!

Više ne morate da gubite vreme menjajući temperature ili sortirajući odeću

Porodica
Autor:
Agonija peglanja je gotova: Na ovaj način ćete ispeglati gomilu veša očas posla!
Foto: Shutterstock

Peglanje mi nikad nije bila jača strana. A izgleda ni mojoj pegli. Momenat kada moram da ispeglam košulju, pantalone ili bilo šta drugo predstavlja pravu agoniju i meni i njoj.

Tako neki dan čitam na internetu kako se stvari mogu ispeglati od pare u kupatilu, pa kao dok se tuširaš, okačiš bluzu na ofinger pa na vrata kupatila i dok si se istuširala - bluza opeglana kao sa da si je sada uzela sa hemijskog čišćenja.

Pokušam ja to, ali očigledno nisam stvorila toliko pare, jer je bluza tvrdoglavo odbila da se ispravi. Batalim te priče o pari iz kupatila i odlučim da kupim normalnu peglu koja će lepo da ispravi sve pogužvane stvari u kući. Tako sam i čula za parnu stanicu Philips PerfectCare Elite!

foto: Promo

Ona stvara više pare nego bilo koja druga parna stanica omogućavajući savršeno ispeglanu odeću u vrlo kratkom vremenskom periodu. Snaga pare od 7,2 bara i pritisak od 490 g prodire duboko u tkaninu pa tako jednim potezom i velikom brzinom možete proći kroz gomilu odeće ispravljajući i najtvrdokornije nabore.

Zahvaljujući OptimalTEMP tehnologiji više ne morate da gubite vreme menjajući temperature ili sortirajući odeću. Peglajte sve od džinsa do svile, garantovano bez progorevanja zahvaljujući savršenom spoju temperature i neprekidno snažne pare.

Od kako sam staru peglu zamenila ovim čudom od tehnike zvanom parna stanica Philips PerfectCare Elite, više ne isprobavam alternativne načine peglanja. Sada znam sigurno šta savršeno ispravlja nabore na garderobi i to bez bojazni da će je oštetiti.

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs