Povodom Međunarodnog dana žena

Znak pažnje za korisnice Sigurnih kuća u Srbiji

Damama koje trenutno borave u Sigurnim kućama uručeni su ručno oslikani pamučni cegeri puni voća i poslastica

Porodica
Autor:
Znak pažnje za korisnice Sigurnih kuća u Srbiji
Foto: Promo

Zaposlene u kompaniji Delez Srbija oslikavale pamučne cegere, koji su puni voća i zdravijih proizvoda uručeni ženama u Sigurnim kućama.

Veliki broj žena zaposlenih u kompaniji Delez Srbija učestvovao je u radionicama “Žena ženi” u pet gradova u Srbiji - u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Pančevu i Kragujevcu, u okviru kojih su na maštovit i kreativan način oslikavale pamučne cegere.

Upravo ti cegeri su puni voća i zdravijih poslastica tokom dana uručeni ženama u Sigurnim kućama. Sigurna kuća pored osnovne delatnosti pružanja zaštite promoviše zdrave principe odnosa u porodici i radi na prevenciji nasilja u porodici.

foto: Promo

“Uvek je lepo kad se ženama pokaže pažnja, a baš smo se obradovali svi kad su stigli oslikani cegeri. To je gest koji do sada nismo doživele, a koji je našim korisnicama doneo veliki osmeh na lice”, kaže Sonja Šćekić, direktorka Sigurne kuće u Nišu.

Delez Srbija zapošljava više od 12.700 saradnika, među kojima je 70 odsto žena. Kompanija strateški pristupa i u kontinuitetu, kroz različite interne aktivnosti, promoviše teme različitosti i inkluzije među kolegama.

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs