modni stil

Najbolje obučena Italijanka ovog leta: Modna dizajnerka je prava inspiracija! (FOTO)

Modna dizajnerka i jedna od najbolje obučenih dama u modnoj industriji neprestano nas inspiriše

Moda
12:11h Autor:
Najbolje obučena Italijanka ovog leta: Modna dizajnerka je prava inspiracija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tordini je jedna od onih retkih devojaka koja je svoj uticaj i pažnju javnosti iskoristila na pametan način pa je sa Gildom Ambrozio (urednica italijanske Gracije) pokrenula brend "The Attico", koji je postao stalni saputnik svih onih imućnih devojaka s Instagrama koje zime provode na Sent Bartu, a leta na jugu Francuske ili Italije. Sama Đorđa je najbolja brend ambasadorka, a kao osnovni alat promocije "The Attica" koristi svoj Instagram.

Kao i mnoge pripadnice mlade modne elite, Tordini leto provodi na nekoliko lokacija širom sveta i pritom na svom Instagramu objavljuje fotografije koje nam na uvid daju šta je sve spremila u svoj letnji kofer. Haljina koja je izazvala najviše oduševljenja među njenim pratiteljima je san svake modne blogerke, a radi se o pamučnoj beloj kreaciji otkrivenih ramena koja dolazi iz letnje kolekcije brenda "The Attico".

Tu je i jako seksepilna mini haljina boje čokolade, a za večernje prilike Tordini bira takođe svoj dizajn koji ove sezone koketira s glam disko erom. Tako je za parti španskog Voga bukvalno zasijala u raskošnom korsetu posutom srebrnim šljokicama koji je uparila s crnim bermuda pantalonama.

Kako se vama dopada stil lepe Italijanke?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs