TREND

15 ključnih komada za leto: Izgledajte kao filmska diva! (FOTO)

Dočekali smo proleće i onih 28 stepeni koji sa sobom donosi lagani povetara, malo svežije večeri i temperaturu koja nam napokon omogućava da se poiramo sa novim modnim trendovima o kojima čitamo već mesecima...

Moda
15:47h Autor:
15 ključnih komada za leto: Izgledajte kao filmska diva! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Govorili smo već o neprolaznim komadima, za koje smatramo da su baza svakog dobrog stila, ali šta se dešava kada prodavnice preplave neki novi komadi, dezeni, krojevi o kojima ne možemo a da ne maštamo da u njima ne provodimo vreme, bilo u gradu ili na moru. Zato smo za vas izdvojili nekoliko trendova koji će, sigurni smo, pronaći mesto u svakom ormanu modno osvešćene žene.

1. Bluza sa volanima i mašnama

Mašne su apsolutni hit ovog leta! Dosadne, jednolične topove, ovog leta će krastiti ovaj ženstveni detalj koji će svaku kombinaciju učiniti zanimljivijom. Bilo je krajnje vreme da se ženstvenost ponovo slavi!

2. Rupičaste haljine

A post shared by Jenny Cipoletti (@margoandme) on

Umesto jednostavnih krojeva, ovog proleća i leta biramo haljine midi dužine u svim bojama, a neodoljivi materijali sa rupicama osvežiće izgled svake žene.

3. Torba koja čini život mnogo jednostavnijim

A post shared by Ann Kim (@andyheart) on

Biramo klasiku! Ova nepretenciozna i na prvi pogled obična torba, lako će se uklopiti uz svaki stil. Ovog leta zaboravite na male torbe ali i one kitnjaste.

4. Nose se isključivo farmerice visokog struka

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Iako se farmerice niskog struka i dalje nose, preporučujemo da ovog leta ponesete one sa dubljim. Na početku će vam sigurno biti neobično, ali budite uverene da će vam one bolje stajati. I ne samo to, takve farmerice se savršen slažu sa kraćim topovima, koji su idealan izbor ove sezone.

5. Beli blejzer

A post shared by Margaux ML (@estherjunelife) on

Za sve ljubiteljke muževnog stila koje već uveliko nose sakoe u crnoj, sivoj i teger boji, predlažemo da ove sezone osvežite svoj stil sa jednim belim blejzerom. Komad koji se lako kombinuje gotovo isto kao i crni, sigurni smo da nećete skidati celo leto, što na poslu, što u prohladnim letnjim večerima.

6. Crvena haljina

Ovde se ne orbaćamo samo plavušama, kojima se uvek predlaže ova vruća nijansa. Stvorena i za dan i noć uz prikladne aksesoare.

7. Cvetni kupaći kostim

Nekoliko godina unazad bili smo svedoci minimalističkog dizajna. Sada se tome nazire kraj, pa vam predlažemo da se ovog leta na plaži pojavite u kupaćem kostimu neobičnog cvetnog dezena.

8. Kombinezoni

A post shared by Pam Hetlinger (@pamhetlinger) on

Možda naisplativiji komad u kojem je potpuno u redu da se pojavite i u kancelariji, i sa drugaricama u gradu ali na svečanostima poput venčanja.

9. Espadrile

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Franucskinje ih prosto obožavaju! Pa zašto ih ne bismo poslušale, kada već uveliko znamo da niko od njih više ne zna šta je šik! Lagane, od prirodnih materijala, savršeno se nose i na kratke suknje i haljine ali i na farmerice i pantalone. Navijamo za espadrile na platformu!

10. Upečatljiv nakit

A post shared by @fawnxfern on

Zaboravite na prlice i kitnjast nakit. Ovog leta odaberite jedan upečatljiv komad nakita. I to u zlatnoj boji!

11. Lagani ogrtači

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Iako nam dolazi još toplije vreme, nije loše da imamo jedan komad poput mantila bez dugmića, kaiševa, koji možemo da ogrnemo u večerima kada temperatura malo padne.

12. Papuče

Ravne! S obzirom na užurbanost grada, javni prevoz i sve ono što danas jedna prosečna žena radi, pametno je uložiti u jedan par ravne obuće od prirodnih materijala u kojima nema znojenja nogu, neprijatnih mirisa, a da su oblika i boje koju je lako kombinovati.

13. Roze odelo

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

Svečanosti poput venčanja u našim krajevima uglavnom znače da kao gošća moraš da nosiš haljinu. Mi se sa tim ne slažemo i predlažemo jedan rizičan outfit - roze odelo. Belo i crno odelo su već uveliko naša svakodnevnica, ali roze će vas sigurno u trenutku izdvojiti iz mase.

14. Košulja/haljina

Ne postoji žensko telo koje ne izgleda sjajno u ovom komadu. Na vam se je samo da birate boju ili dezen!

15. Boja kojoj se vraćamo svakog leta

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

Najpopularnija neutralna nijansa za proleće i leto smestila se između bež, smeđe i maslinasto zelene boje i u garderobu za novu sezonu unela zemljanu boju idealnu za visoke temperature. U komadima ove boje izgledaćete kao milion dolara!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs