TREND

Top 5 modela naočara za sunce ovog leta: Retro mačka ili glamurozna diva? (FOTO)

Pored para ovakvog efektnog detalja ništa više od letnjih modnih dodataka neće vam biti potrebno!

Moda
14:32h Autor:
Top 5 modela naočara za sunce ovog leta: Retro mačka ili glamurozna diva? (FOTO)
Foto: Profimedia

Naočare za sunce ove sezone su u posebnom fokusu, piše Elle.rs.

A ovogodišnji trendovi zaista su raznoliki i pre svega odvažni. Zato smo sigurni da će među najpoželjnijim modelima sezone svaka od vas lako pronaći barem jedan po svom ukusu, a svake od ovih sunčanih naočara pomoći će vam i da ovog proleća unapredite svoj stil:

1. Minijaturne

Kada je Rijana na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Kanu na crveni tepih kročila s minijaturnim sunčanim naočarima, kakve su se nosile u devedesetima, pokrenula je jedan od vodećih trendova sezone i ovaj model naočara trenutno je najpoželjniji.

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

2. U obliku srca

Do sada su ih nosile tek individualke, ali naočare za sunce u obliku srca ove sezone postale su hit i među poznatim trendseterkama i modnim blogerkama, a njihovoj popularnosti najviše je pridonela modna kuća Sen Loren koja ih je uvrstila u svoju kolekciju za aktualnu sezonu.

A post shared by S O R A Y A (@sorayabakhtiar) on

3. U boji

Upečatljive naočare za sunce sa staklima u svim bojama duge nose se još od prošle godine, a ni ove sezone ne idu nigde te su posebno popularne na festivalima.

A post shared by Karoline Dall (@karodall) on

4. Retro mačkaste

Ovo je jedan od najlaskavijih modela naočara koji sa sobom nosi i dozu pariškog šika. Ali pre nego što novac potrošite na jedan ovakav par, svakako proverite da li vaša mama ili tetka imaju svoje stare mačkaste naočare za sunce, jer tako ćete biti još više retro.

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

5. Sa neobičnim detaljima

Za one najodvažnije od vas, tu su i naočare za sunce s perlicama, kristalićima, cvetićima i raznoraznim drugim ukrasima u kojima ćete sigurno privući sve poglede gdje god se pojavite. I ovaj trend odobrila je Rijana.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs