Što veći - to bolji

Tri načina kako da nosite ćebe-šal: Udobno, toplo, šik! (FOTO)

Začiniće svaku odevnu kombinaciju

Moda
Autor:
Tri načina kako da nosite ćebe-šal: Udobno, toplo, šik! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Iako nam prava zima nije zakucala na vrata, naleti košave i oscilacije u temperaturi dovoljni su da shvatimo kako je zimsku sezonu nemoguće pregurati bez velikog, vunenog, famoznog "ćebe" šala, koji je postao popularan pre nekoliko godina, piše Elle.rs.

Što veći - to bolji je parola kojom su se vodile i još uvek se vode sve trendseterke. Od printova dominiraju tradicionalne karo varijante u raznim nijasama jarkih i malo hladnijih boja.

Mi vam u nastavku donosimo tri šik načina da ponesete "ćebe" šal ove zime:

1. Jednostavna klasika - Oko vrata Mislili ste da je ovakve šalove nemoguće obmotati oko vrata? Učite na primeru Lusi Vilijams, koja bira šalove od kašmira i svile, kombinacije koja modelu daje ne samo toplinu, već i lep pad i određenu dozu otmenosti.

Najlepši modeli obuće za proleće i leto: Cipele i sandale za svaki dan! (FOTO)

2. Zvezda odevne kombinacije Ovaj način stilizovanja najbolje je praktikovati kada imate modele šala koji su pravljeni od fine, svilenkaste vune sa mekom teksturom i bez previše grudvica. Šal raširite i samo prebacite preko ramena. Možete da ga nosite samo tako ležerno prebačenog ili da sa njim napravite neku caku. Igrajte se!

A post shared by likemary (@likemarylondon) on

3. Ekstravagantan šik - Upasan sa kaišem Ovo je klasičan Barberi momenat koji sve ćešće viđamo u stajlingu najbolje obučenih dama. Šal prebacite preklopljen samo na jedno rame. Jedna polovina nek slobodno pada na leđa, a drugu podvrnite ispod kaiša. Apsolutno neodoljivo!

Moda se manje-više vrti u krug: Ova boja famerica je najveći hit 2018! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs