trend

Moda se manje-više vrti u krug: Ova boja famerica je najveći hit 2018! (FOTO)

Ako je suditi po mnoštvu novih kolekcija vodećih dizajnerskih imena, nakon sezona dominacije svetlog džinsa, ljubitelji tamnih verzija ove bezvremenske tkanine, napokon imaju razloga za slavlje

Moda
Autor:
Moda se manje-više vrti u krug: Ova boja famerica je najveći hit 2018! (FOTO)
Foto: Profiemedia

Kad je reč o večnom džinsu, poslednjih sezona bili smo svedoci trendu volana, bisera i dramatičnih nogavica na farmericama, ali modna industrija u nadolazećoj prolećnoj sezoni prednost je odlučila da da klasici.

Kožne pantalone: Modni klasik u kojem uvek izgledamo šik! (FOTO)

A post shared by Fhits / Fhits.TV (@fhits) on

Reč je o trendu tamnog džinsa koji će dominirati prolećnom sezonom ako je suditi po nadolazećim kolekcijama vodećih dizajnerskih kuća poput Versaćea, Maks Mare, Tibija, Fendija i mnogih drugih.

Ovaj klasičan trend u retro maniru, osim što će dominirati nadolazećom sezonom, smatra se itekako svestranim, jer će odevni komadi od sirovog džinsa u tamnoj, indigo boji odlično funkcionisati u dnevnim i večernjim prilikama uz pravilno stilizovanje. I pre zvaničnog početka prolećne sezone, slavne trendseterice poput Rijane i "it" devojaka današnjice, uveliko nose džins komade u klasičnim tamnim tonovima.

Trend broj 1 za 2018: Nosiće se sve u ovoj prelepoj boji! (FOTO)

Poput vodećih dizajnerskih imena, popularni brendovi u prolećne kolekcije uvrstili su mnoštvo odevnih komada od tamnog džinsa koji će se narednih meseci pokazati više nego pametnom modnom investicijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs