trend

Nosite rolku kao Viktorija Bekam: 5 super stajlinga za posao, ali i kafu u gradu! (FOTO)

Žena zna!

Moda
Autor:
Nosite rolku kao Viktorija Bekam: 5 super stajlinga za posao, ali i kafu u gradu! (FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

Viktorija Bekam je u više navrata pokazala kako složiti dobar stajling sa toplom i udobnom rolkom.

Ključni komad svake tople sezone jeste rolka. Ove jeseni ih zaista možete pronaći u svim mogućim verzijama i bojama, bilo da tražite klasičnu pripijenu rolku ili široki predimenzionirani model.

Viktorija Bekam: Iako je kritikuju, ne odustaje od svog stila! (FOTO)

foto: Profimedia

Viktorija Bekam je u poslednjih nekoliko godina, otkako je ojačala svoj modni brend, postala jako vešta u slaganju stajlinga, pogotovo slojevitih kombinacija u kojima glavnu reč vode suknje ili pantalone muškog kroja koje najviše preferira.

Ako vam treba neka šik kombinacija za posao, a niste strogo vezani dres kodom koji zahteva košulju i sako, onda će vam dobro poslužiti pogled na ove kombinacije koje je Bekam nosila u zadnjih godinu dana.

Pantalone širokog kroja će odlično izgledati sa roklom ako ih upotpunite elegantnim modnim dodacima. Štikle ili polučizmice na špic su najidealnije u ovom slučaju. Preko možete nabaciti neki dobar strukirani kaput ili blejzer. Za neformalnije prilike tu su dobre stare farmerice i dodaci po želji.

Viktorija voli visoke potpetice pa ćete je najčešće videti u nekim odličnim čizmama sa sopstvenim potpisom ili salonkama. Ako vam je kombinacija crna i dosadnjikava onda odaberite neki komad obuće u boji.

Viktorija se odlučila za neon zelene čizmice, a vi možete odabrati neki model u beloj ili crvenoj boji koje dominiraju obućom ove sezone.

Umetnost i moda: Viktorija Bekam se vešto poigrala sa dezenom! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs