Crossover farmerke

OVAJ MODEL FARMERKI JE S RAZLOGOM NAJVEĆI HIT ZA 2022: Sužava struk, izdužuje noge, stoji ženama bilo koje građe! (FOTO)

Farmerke ove sezone dolaze s vrlo posebnim detaljem - asimetričnim strukom koji odlično stoji svakoj silueti i obliku tela

Moda
Autor:
OVAJ MODEL FARMERKI JE S RAZLOGOM NAJVEĆI HIT ZA 2022: Sužava struk, izdužuje noge, stoji ženama bilo koje građe! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Teško da ijedan odevni predmet može zameniti uvek obožavane farmerke. To su pantalone koje se neverovatno vešto prilagode svakom trendu, a nova sezona donosi zaista uzbudljive modele koje ćemo obožavati zbog vrlo posebnog detalja – asimetričnog struka.

Jeste li već čuli za crossover farmerke? Večne farmerke ove sezone dolaze s vrlo posebnim detaljem, asimetričnim strukom koji odlično stoji svakoj silueti i obliku tela, a ovi modeli već su zavladali ponudom brojnih popularnih modnih prodavnica.

Asimetrični kroj struka sa preklopom sa jako dobrim razlogom naziva se najboljim modelom sezone.

S jednom stranom spuštenog struka, crossover farmerke bolje od svojih prethodnica optički sužavaju struk, ali i produžuju noge za nekoliko centimetara. Zvuči sjajno, zar ne?

Kako kombinovati i nositi crossover farmerke?

S krop topom, bodijem, uskim majicama ili bilo kojim drugim odevnim predmetom koji naglašava telo i može se nositi uvučen u pantalone, tako da struk može da dođe u prvi plan.

Zahvaljujući asimetričnom kroju, crossover farmerke vidno sužavaju struk, a ovaj model raspoloživ je u različitim varijantama, od ravnih i širokih nogavica pa sve do skinny modela, iako su vodeći trend modeli širih nogavica.

Modeli širih nogavica sjajno će izgledati uz gležnjače i uske bodije, a za potpuno šik utisak dodajte trendi kaput. Veoma urbano izgledaće crne crossover farmerke u kombinaciji s džemperom na dugmiće, takođe u crnoj boji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs