TREND

NAJUDOBNIJA ZIMSKA JAKNA KOJU MOŽETE DA ZAMISLITE: Nećete je skidati, kombinuje se kao od šale! (FOTO)

Da li ste čuli kolektivan uzdah olakšanja kada je jedan od najudobnijih i najtoplijih kaputa ikada postao i trend prošle godine?

Moda
15:37h Autor:
NAJUDOBNIJA ZIMSKA JAKNA KOJU MOŽETE DA ZAMISLITE: Nećete je skidati, kombinuje se kao od šale! (FOTO)
Instagram / pernilleteisbaek, Foto: Instagram / pernilleteisbaek

Štepani, lako postavljeni kaputi i xl jakne pronašli su svoj put do najbolje sređenih ormara i (pre)srećni smo što će tu ostati i ove jeseni. Prvi koji smo identifikovali jeste Totême crni dugi model na vezivanje i naravno da je rasprodat čim se u njemu pojavila Rouzi Hantington-Vajtli. Dobre vesti su da je ponovo dostupan (i da ne morate da za njega dignete kredit), ali i da sada postoji više varijacija na temu i to za svaki budžet.

Spremni smo za ušuškavanje koje nas čeka, a ovo je savršen komad pošto se kombinuje i sa lakšim varijacijama na temu poput bodija sa dugim rukavima, ali i sa debelim pletivom kad zahladi. Moći ćete da ga nosite od septembra ali i kada temperatura ozbiljnije padne. Sve što treba da znate pri izboru jeste da je predimenzioniran fit i dalje najbolja opcija, a paleta neutralna.

Mi smo nekako posebno slabi na mleko-belu verziju od kože, za vas smo spremili i najbolje stajlinge koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Pogledajte kako ih nose devojke čiji stil pratimo na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs