Nosićete je sve do jeseni

HALJINA KOJA SVAKOJ ŽENI TREBA: Udobna i nosiva u svakoj prilici, uz svaki model obuće! (FOTO)

Nabavite bar jednu i uživajte u njoj celog leta

Moda
Autor:
HALJINA KOJA SVAKOJ ŽENI TREBA: Udobna i nosiva u svakoj prilici, uz svaki model obuće! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Zaljubljenice u modu često tragaju i priželjkuju letnju haljinu savršenu u svakom pogledu – laskava za siluetu, prijatna za nošenje i prilagodljiva svakoj prilici, od odlaska na plažu pa do ležernog izlaska u grad. Ali, verovali ili ne, takav model haljine zaista postoji i naziva se tiered dress.

Radi se o modelu koji je prošiven i izgleda kao da je sašiven od nekoliko slojeva.

Velikoj popularnosti ovog modela doprinosi i činjenica da sjajno spaja volane i estetiku vrlo omiljene nabrane smock haljine. S univerzalno laskavim oblikom slojeviti element volana daje vrlo ženstven i pomalo romantičan izgled. Osim toga, ovaj model odlično izgleda kako s blok bojama tako i s različitim printom, od pepito dezena do cvetnog i životinjskog printa.

Što se tiče dužine, tiered haljina najbolje izgleda u midi i maksi dužini, a što je model duži, to se može dodavati i više slojeva volana.

Ovaj model takođe krase blago puf rukavi, a lako se nose kako uz patike, tako i uz sandale na visoku petu i nezaobilazne letnje sandale s kaišićima. Ako niste ljubitelji rukava, za oko će vam sigurno zapasti modeli sa tankih bretelama ili oni sa spuštenim ramenima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs