TREND KOJI ĆETE VOLETI

HALJINA U KOJOJ ĆETE POŽELETI DA PROVEDETE CELO LETO: U ovom modelu svaka žena izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Udobna, moderna, stoji fenomenalno

Moda
Autor:
HALJINA U KOJOJ ĆETE POŽELETI DA PROVEDETE CELO LETO: U ovom modelu svaka žena izgleda kao milion dolara! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Svako leto nam donosi neke nove, odvažne trendove kada su haljine u pitanju. Prošle godine to su bile mini haljine sa puf rukavima, a ove, u garderoberu svake žene od stila, mora da se nađe kratka, uska haljina sa tankim bretelama.

Ovu haljinu ćemo često viđati tokom naredne sezone, a razlog je više nego očigledan. Može se nositi u bezbroj prilika i na puno načina, a u njoj se žena oseća, ali i izgleda fenomenalno.

Razlog zašto je tako brzo osvojla srca žena širom sveta je i to što se može nositi od jutra do mraka, baš zbog svog jednostavnog dizajna, predstavljajući vrlo prilagodljiv, a istovremeno vrlo efektan odevni komad.

NAJRUŽNIJI MODEL SANDALA PRETI DA POSTANE VODEĆI TREND: Da li biste nosili ovako nešto? (FOTO)

Popularni model haljine neodoljivo asocira na haljine kakve su nosile glumice poput Džejn Birkin ili Brižit Bardo uz ravne sandale, lepršavu kosu i, naravno, malu torbicu kao neizostavni modni dodatak.

A-linija i mini kroj čine je idealnom haljinom za sve tipove silueta, a tanke bretele i ravni izrez daju retro prizvuk 70-ih.

Mogu se nositi u kombinaciji sa visokim potpeticama za večernje izlaske, ali i uz patike i klasičnu majicu za dnevne varijante.

MODNA LEKCIJA ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Nema lepše, ni jednostavnije haljine od ove! Svaka žena treba da je ima! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs