AKSESOARI

PLASTIČNI, ZLATNI ILI SREBRNI: Vreme je da dodate glomazno prstenje u svoju kolekciju! (FOTO)

Novi trend na pomolu

Trendovi
Autor:
Foto: Profimedia

Glomazno raznobojno prstenje poslednjih meseci zauzelo je svoje mesto na mapi trendova za proleće i polako preteklo nizove delikatnog zlatnog naređanog prstenja koje je dugo i neprikosnoveno vladalo scenom - a ako su mokasine sa debelim đonom i sandale, kao i velike minđuše ikakava indikacija, ovaj trend će se vrlo brzo proširiti na apsolutno sve aksesoare.

Pošto još uvek nemamo baš previše prilika da se doterujemo (iako smo i dalje optimisti), potpuno je za očekivati da svi želimo da se što više zabavimo sa onim što možemo da stavimo na sebe - i upravo u tome prednjači veliko prstenje. Dodatni plus: genijalno izgleda i na selfiju kod kuće, a Bela Hadid je na putu da od njega napravi svoj zaštitni znak.

MODEL SAMO ZA ODVAŽNE DAME: Ove farmerke polako osvajaju modnu scenu! (FOTO)

Dokle god je dominantno i privlači pogled, ovo prstenje može biti od raznobojne plastike, klirita ali i zlata i srebra, a što ih je više to bolje. Koktel prstenje više ne sede u fijoci i ne čekaju neku posebnu priliku ili maksenbal, a najbolje izgledaju u grupama. Došlo je vreme da napravimo žurku makar uz pomoć aksesoara.

Poseban plus? Opcije su bukvalno i zaista nepregledne, i to ne samo u izboru boje i materijala već i toga gde ćete ih kupiti. Vintidž bazari (i pijace na otvorenom), sajtovi, fensi brendovi i domaći dizajneri su sve potencijalni teren za lov na blago, baš kao što je to i fijoka sa nakitom omiljene tetke.

Šta čekate? Vreme je da se razmašemo - bukvalno.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...