IZAŠLE SU IZ MODE

Njih nećemo nositi u 2021: Ove cipele morate izbaciti iz ormara - totalno su demode!

Sada je već sasvim jasno da ćemo ove godine nositi vintidž, belo, komotno. A kakva je to obuća u trendu na proleće 2021. godine?

Trendovi 27.01.2021. - 17:31h Autor: Stil/Lepotaizdravlje
Foto: Shutterstock

Koje su cipele totalni modni promašaj?

 

1. Cipele - čarape!

 

Ukoliko slučajno još imate u ormaru gležnjače ili čizme čarape, pod hitno ih izbacite iz upotrebe. Ovakve cipele su totalni modni promašaj u 2021. godini.

Ako baš volite kombinaciju čizama i lagane proletnje garderobe, onda su za vas stvorene bele, visoke čizme. Ovakav par mora biti širi i peta bi trebalo da je punija, bilo okrugla, bilo četvrtasta. Da ne zaboravimo: i viša od 6 centimetara. 

 

2. Patike sa skrivenom petom

 

Do pre koju sezonu popularne, patike sa skrivenom platformom ili petom sada su na listi "modni promašaj". Umesto patika sa skrivenom petom, sada se nose patike sa debelim đonom ili platformom. 

3. Kaubojke

 

Samo što ste ih kupili, kaubojke čizme su, tek tako - već izletele iz mode. To nije slučaj sa ostalim modnim detaljima koji za inspiraciju imaju divlji američki zapad. Tašne sa dugim resama, bilo pletene, bilo od prevrnute kože, apsolutni su trend.

 

Džombaste patike su u modi

 

Ako svu ovu obuću pobacamo, šta ćemo nositi na proleće 2021. godine? Stilisti kažu da su odgovor:

Džombaste patike

 

Patike, ali i mokasine sa debelim đonom su pravo rešenje za sve koji vole udobnost. Džombaste patike su letos preplavile prodavnice i sudeći po najavama za letnju sezonu 2021. godine, oni koji su ih kupili nisu pogrešili.

 

Cipele sa četvrtastim vrhom

 

Bilo sandale, bilo gležnjače, bilo cipele - ako su kvadratnog oblika, one su dobrodošle. Ovo se posebno odnosi na sandale. Okrugao oblik je od proleća 2021. godine, pa nadalje, jednostavno, demode. 

 

(Stil.kurir.rs/Lepotaizdravlje)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...