Za zimu 2020/2021

Top 7 modela hulahopki: Glavna zvezda svakog zimskog stajlinga! (FOTO)

Podići će kombinaciju na sasvim novi nivo

Moda
13:27h Autor:
Top 7 modela hulahopki: Glavna zvezda svakog zimskog stajlinga! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Ne moramo da se odreknemo suknji i haljina samo zato što je napolju hladno - dovoljno je da izaberemo trendi hulahopke koje će nas ugrejati, a istovremeno i podići odevnu kombinaciju na sasvim novi nivo.

Ovo je 7 trenutno najpopularnijih modela hulahopki:

1. Crna - večna klasika

Izuzetno tamne crne čarape nikada ne mogu da budu greška, naročito kada se kombinuju sa crnom obućom. Sa njima stajling izgleda skuplje, luksuznije i nećete izgledati niže kao što je to slučaj kada se boja čarapa razlikuje od boje obuće.

2. Upečatljiva boja

Ako želite da razbijete monotoniju i sivilo ledenih dana, hulahopke su odličan način da to uradite. Izaberite topli model dugačkih čarapa u zelenoj, crvenoj ili plavoj boji. Izaberite hrabre nijanse ovih boja, ali ne zaboravite da se držite pravila "ne više od tri boje" u jednom stajlingu.

3. Nijanse bele

Bela je jedna od najatraktivnijih boja za zimu - modni stručnjaci glasaju za belu obuću, bele jakne i bele hulahopke. Veoma lepo će izgledati modeli sa prozirnim tufnicama, sa radom ili čisto bele. Kombinujte ih sa belim pantalonama i obućom u kontrastnoj boji.

4. Cvetni dezen

Iako za cvetni dezen obično vezujemo letnje haljine, topove i suknje, možemo ga nositi i zimi, i to - na hulahopkama. O jednom morate da vodite računa kada nosite ovako upečatljiv par hulahopki - da sva ostala odeća i dodaci budu svedeni i diskretni.

5. Hulahopke umesto modnih dodataka

Perlice, kisitali, cirkoni i neobičan dezen - sve to s ponosom i stilom mogu da iznesu hulahopke. Izaberite model sa sitnim detaljima, izgledaće neobično i prelepo.

6. Geometrijske šare

Izaberite model inspirisan elegancijom šezdesetih, sa upečatljivim, ali jednostavnim geometrijskim šarama. Nema šanse da prođete nezapaženi.

7. Čipka

Nije baš najtoplija opcija, ali je svakako prelepa. Odlična je za večernje prilike, dok ih preko dana možete nositi uz vunenu suknju ili haljinu kako biste razbili monotoniju. Samo gledajte da napolju nije suviše hladno.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs