Ultrapopularna

Najpopularnija haljina za zimu: Menja tri odevna komada! (FOTO)

Dizajnerima je za ovu sezonu u fokusu bila praktičnost i udobnost

Moda
Autor:
Najpopularnija haljina za zimu: Menja tri odevna komada! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, haljina je uvek jedan od najpoželjnijih komada u ženskom ormaru. Jednostavna i elegantna, praktična i ženstvena, haljina u jednom komadu donosi celu kombinaciju što odabir stajlinga čini brzim i jednostavnim.

Kako bi kreirali savršenu haljinu za hladnu sezonu koja ispred nas donosi brojne izazove, a tokom koje ćemo više nego obično vremena provesti kod kuće, popularni brendovi haljinu su spojili s trenutno najpopularnijim modnim trendom i odevnim komadom – trenerkom.

Modna inspiracija za celu nedelju: 7 odličnih jesenjih stajlinga! (FOTO)

Omiljenim modelima haljina dodali su dodatnu dozu udobnosti i tako je duks-haljina ove zime postala najpoželjniji i najudobniji model haljine koji ćemo birati za svakodnevne kombinacije s dozom ležernosti i sve obaveze van kuće, ali i za uživanja i izležavanje u domu.

Iza ove savršene haljine za zimsku sezonu krije se spoj opuštenih krojeva i prijatnih i toplih materijala poput pamuka i flisa. Uz materijale i krojeve koji im daju predznak udobnih, svaki od modela ističe se i efektnim izgledom za koji su se pobrinuli trendi detalji i raskošna paleta boja i dezena. S dodatkom volana, pastelnih i jarkih boja ili pojasa, i naravno, s nezaobilaznim sportskim prizvukom, duks-haljine su zimski modni favorit koji ćete zaista obožavati da nosite.

Kajli Džener oduševila izborom: Ovaj stajling ne može svako ovako dobro da iznese! (FOTO)

Osim što su prijatne za nošenje, duks-haljine su istovremeno idealne za gotovo svaku priliku koju nam donosi ova ne tako obična zimska sezona.

Kejti Holms prošetala papuče za kojim su ovog leta ludele trendeseterke: Ko bi se usudio da ih nosi u novembru? (FOTO)

Za užurbane radne dane kombinovaćemo ih s debljim najlonkama ili poslovnim pantalonama i blejzerom, u ležernim vikend kombinacijama spojićemo ih s helankama ili trenerkom, dok će tople čarape biti sve što ćemo im dodati za uživanje kod kuće.

Da li vam se dopada ovaj odevni komad?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs