pogledajte

Modni dodatak bez kojeg ne možemo da zamislimo zimu: Ovaj par čizama osvojio je ceo svet! (FOTO)

Prvi jesenji dani uveli su nas u hladniju polovinu godine i najavili vreme za veliku transformaciju naših ormara. Nakon povratka prošlogodišnjih favorita, unutar ormara okrenućemo se modnim novitetima. Od modela inspirisanih sedamdesetima i pankom do odevnih komada od kože i finog kašmira, odevni komadi od toplih materijala i zagasitih boja prva su asocijacija na zimski izgled. Ipak, ni jedna zimska garderoba i kombinacija neće biti potpuna bez modnih dodataka.

Moda
Autor:
Modni dodatak bez kojeg ne možemo da zamislimo zimu: Ovaj par čizama osvojio je ceo svet! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bez obzira na sezonu, naša garderoba nezamisliva je bez modnih dodataka. Iako igraju važnu ulogu i tokom prolećnih i letnjih dana, jesen i zima su period kada je njihova uloga najvažnija i najjednostavnije kombinacije može učiniti zanimljivim, plus oni postaju izvor preko potrebne topline i zaštita od kiše, snega i hladnoće. Ipak , praktična uloga koju im svaku jesen nanovo prišivamo nije razlog da zanemarimo onu estetsku, posebno ove jeseni kada će se ona ponovo naći u prvom planu. Bilo da govorimo o praktičnim dodacima poput torba i čizama ili dodacima s dekorativnom ulogom poput efektnih lanaca i kravata, ove jeseni uživaćemo u njihovoj raznolikosti i raskoši.

Nakon pregleda najpoželjnijih modnih dodataka sezone koji možete pronaći ovde, danas fokus stavljamo na jedan od najvećih modnih trendova sezone – čizme s debelim đonom.

Jedan od prvih modnih dodataka koji ćemo dodati u svoju garderobu za novu sezonu bez sumnje su udobne i svestrane čizme. Kao nezaobilazni deo svakog zimskog ormara, onaj jedan model istovremeno praktičnih i trendi čizama još jednom će biti naš prvi odabir u kreiranju jesenjskih i zimskih kombinacija. Kao najpoželjniji model za sezonu jesen/zima 2020./2021. već su se istakle čizme s debelim đonom.

Robusne i glomazne, čizme s debelim đonom neočekivano su osvojile modni svet i postale jedan od najpoželjnijih modnih trendova i modnih dodataka za zimsku sezonu. Svoje mesto pronašle su u gotovo svakoj kolekciji, a unutar prvih kombinacija već ih nose i modne trendseterke. I dok su popularni modni brendovi doneli pregršt različitih modela među kojima će svako pronaći jedan par za sebe, modne trendseterke pokazale su nam koliko dobro mogu izgledati unutar najrazličitijih kombinacija – od ležernog izgleda s farmericama i pletivom u glavnoj ulozi preko poslovnih kombinacija do romantičnih autfita.

Od dnevnih do večernjih kombinacija, od niskih i nešto viših modela do modela iznad kolena, u nastavku pronađite dozu inspiracije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs