SVAKA ŽENA U NJOJ IZGLEDA SJAJNO

Izdužuje figuru, ističe struk: Kraljica Leticija ovog leta nosi samo ovaj kroj haljine! (FOTO)

Da je haljina-košulja siguran odabir za svaku priliku uverili smo već mnogo puta, a ovom praktičnom i jednostavnom modelu ovog leta verna je i jedna od najbolje obučenih kraljica, Španjolka Leticiia koja je bež haljinu s printom zelenog lišća iskombinovala uz cipele koje laskaju svakoj figuri

Moda
Autor:
Izdužuje figuru, ističe struk: Kraljica Leticija ovog leta nosi samo ovaj kroj haljine! (FOTO)
Kralj Felipe i kraljica Leticija, Foto: Profimedia

Španska kraljica Leticija je jedna od najbolje stilizovanih kraljica, a za razliku od jordanske kraljice Ranije, sa kojom je često porede, a koja se može pohvaliti garderobom kojom dominiraju imena iz samog vrha modnog sveta, lepa Španjolka verna je pristupačnim modelima, najčešće s domaćim potpisom.

Romantična haljina za sve prilike: Kraljica Leticija zablistala u cvetnom dezenu! (FOTO)

foto: Profimedia

Kralj Felipe i kraljica Leticija obeležili su Dan Galicije, a za tu priliku bivša novinarka odabrala još jedan jednostavan stajling kojim je dominirala košulja-haljina, praktičan letnji komad koji u zadnje vreme često nosi.

Dve savršene kombinacije u jednom danu: Kraljica Leticija je verna ovom kroju koji savršeno ističe njenu liniju! (FOTO)

foto: Profimedia

Košulja-haljine su kao pojas za spašavanje u danima kad ne znate šta obući a kada neželite da potrošite mnogo vremena za osmišljavanje neke kombinacije. Pristaju svakoj figuri, a ponuda u prodavnicama je bogatija iz dana u dan pa s lakoćom svako može da pronađe baš onakvu kakvu želi.

Bež haljina na kopčanje midi dužine s dezenom lišća na kraljici Leticiji izgleda prelepo, a pre samo nekoliko dana pojavila se u svetloplavoj haljini-košulji sa skrivenim kopčanjem. Uz nju je nosila espadrile s punom petom, omiljeni model sandala koji je ovog leta kombinovala uz brojne stajlinge.

Baš moćno izgleda: Kraljica Leticija još jednom očitala modnu lekciju svima! (FOTO)

foto: Profimedia

Ali ovog puta uz večni, damski model haljine, laskavog A kroja, odabrala je štikle s otvorenom petom od lakovane kože u boji kože. Cipele u toj boji, pogotovo s petom uvek su siguran izbor jer ne odvlače pažnju s odeće, a prednost im je i što vizualno izdužuju figuru. Tačka na ovom stajlingu bila je klač torbica od tamnozelene kože sa zmijskim printom.

Kako se vama dopada stajling lepe kraljice Leticije?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs