mODNI TRENDOVI

8 najvećih trendova cipela za ovu sezonu: Povratak četvrtastog vrha! (FOTO)

Uzbuđenje je na nivou, sklapamo kombinacije u glavi, ponovo tražimo inspiraciju u street styleu i razmišljamo koje cipele su nam prve na listi želja (i da li neke možemo da recikliramo od prošlog leta)... Ovo su svi bitni trendovi za leto 2020. koji će vam pomoći da poslažete stvari, i u ormaru i na listi želja.

Trendovi
Autor:
Foto: Shutterstock

Vezivanje oko članka

 

Spremi se, pozor, sad! Uvek možemo računati na letnje modele koji se vezuju oko članka da dodaju karakter i najjednostavnijim outfitima, a ove sezone izbor je više nego zadovoljavajuć: od espadrila, preko ravnih sandala pa sve do onih sa vrtoglavim štiklama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

There’s Something About Mary

 

Obožavamo Meri Džejns (isto kao i Keri Bredšou, Bler Voldorf i Tvigi). Vajb školskih uniformi ali u lakovanim roze varijacama, pistać-zelenoj i visokim potpeticama? Zapišite nas na listu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada) on

Viši nivo

 

Klasične platforme su nam svima poznate ali platforme koje zapravo nemaju štiklu? Potpuno osveženje! Dizajneri trend “ružnih cipela” dižu na novi nivo ukrasima od kamenčića, satenom i mornarskim motivima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Retro papuče

 

Jedan od najvoljenijih trendova devedesetih dolazi nam u svim bojama i varijacijama na temu. Minimalistička papuča na stabilnu štiklu idealan je par svih letnjih haljina i kropovanih farmerki pa se nemojte iznenaditi ako ih nakupite u (barem) nekoliko boja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Lančana reakcija

 

Predstavljamo vam nakit za cipele: od delikatnih lančića do debelih lanaca (ukrašenih zubom ajkule kao na reviji Zimerman) ove sezone želimo ozbiljno ukrašene članke!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Mokasine - ali na štiklu?

 

Još jedna varijacija na temu školskih uniformi: ukoliko je peta niska, onda su materijali i ukrasi neočekivani, a đon debeo ali najbolje izvedbe su u vidu papuča na debelu štiklu, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada) on

Četvrtasto

 

Jedan od najvećih prošlogodišnjih trendova suvereno vlada i ove sezone: četvrtasti vrh papuča, baletanki, salonki i čizama je nezaobilazan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Apostolke

 

Voleli ih ili ne, apostolke su tu da ostanu kao jedan od najdominantnijih modela sezone. Možete se prikloniti retro minimalizmu devedesetih i kraja dvehiljaditih ili otići u potpuno suprotnom smeru seksi visokih potpetica, pertli i (pokojom) kićankom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JIL SANDER (@jilsander) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...