Izgleda senzacionalno!

Poznata manekenka u boji leta: Hajdi Klum prošetala haljinu od koje zastaje dah! (FOTO)

Decenijama zvezda pisti, nastavila je to da bude i na ulicama Njujorka. Heidi je jedan od onih supermodela koja s godinama izgleda još moćnije. Poslednja odevna kombinacija lepe manekenke bila je jednostavna, ali upečatljiva.

Moda
Autor:
Poznata manekenka u boji leta: Hajdi Klum prošetala haljinu od koje zastaje dah! (FOTO)
Hajdi Klum, Foto: Profimedia

Najvažnija stavka njenog outfita je haljina, preciznije - BOJA HALJINE. Radi se o fenomenalnoj nijansi plave. Ona je toliko sveža i otvarajuća, da Klumovoj, koja je već u sjajnoj formi, nekako polazi za rukom da izgleda još mlađe.

Maksi lepršava haljina sa "off-shoulders" rukavima trendi je komad koji je slavna dama prilagodila svom nesumnjivo kvalitetnom stilu. Laganog je materijala, te je protivteža postignuta aksesoarima, piše Elle.rs. Torba u istoj boji sa dugačkim kaišem u gotovo geometrijskoj formi + nebeskoplave denim platforme koje potpisuje modna kuća "Chloé".

foto: Profimedia

Model ovih sandala izuzetno je nosiv jer se sastoji od samo dva široka kaiša, a onaj oko članka stilizovan je zlatnom kopčom. Uz dugu plavu kosu ponela je alke i nekoliko dužih ogrlica, a ceo stajling zaokružila je reflektujućim avijatorkama.

foto: Profimedia

Plavo nikada nije izgledalo bolje, moramo priznati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs