pogledajte

Melanija Tramp odbacila raskošne kreacije: Prva dama Amerike u ležernom izdanju! (FOTO)

Melanija Tramp je sa svojim suprugom Donaldom Trampom sletela u Ameriku nakon višednevnih poseta evropskih gradova. Prva dama Amerike iskoristila je prvu priliku da se otarasi svih onih uskih, ukrojenih i sigurno neudobnih kompleta, pa je uskočila u famerice i oduševila

Moda
Autor:
Melanija Tramp odbacila raskošne kreacije: Prva dama Amerike u ležernom izdanju! (FOTO)
Melanija i Donald Tramp, Foto: Profimedia

Melanija Tramp (48) se vratila sinoć u Belu kuću, nakon što je sa svojim suprugom, predsednikom Amerike, Donaldom Trampom bila na sedmodnevnom putovanju Evropom gde su se susretali sa državnim čelnicima ali i popili čaj sa kraljicom Elizabetom II.

Izgled Melanije Tramp je uvek ono što prvo primetimo, tako da nam ovog puta nije promaklo da prva dama i nakon višesatnog putovanja, izgleda besprekorno.

Melanija Tramp na prijemu kod kraljice Elizabete: Prva dama igra na sigurno! (FOTO)

foto: Profimedia

Kombinacija koju je ponela u ovoj prilici su udobne farmerice tamnog teksasa, bela košulja, teget baletanke i velika tašna u istoj boji. Zaista velika promena u odnosu na raskošne kombinacije kojima nas je oduševljala poslednjih nekoliko dana.

Čekajući posetu kraljici Elizabeti: Melanija Tramp se ludo zabavlja u Londonu! (FOTO)

foto: Profimedia

Savšena ali klasična kombinacija Melanije Tramp je još jednom pokazatelj da bi svaka žena morala da ima u svom ormanu. Ležeran stil ali uvek šik i neprolazan!

(Stil. Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs