pogledajte

OVAKO IZGLEDA PRAVA DIVA: Koji stajling DŽENIFER LOPEZ je vaš favorit. Glasajte! (ANKETA)

Poslednjih dana Dženifer Lopez pokazuje sjajne stajlinge, svaki bolji od drugog.

Moda
Autor:
OVAKO IZGLEDA PRAVA DIVA: Koji stajling DŽENIFER LOPEZ je vaš favorit. Glasajte! (ANKETA)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Tako su se u njenoj putnoj torbi našle upečatljive kombinacije u jednom dezenu od glave do pete, ali i elegantni crni kaput. U svakoj kombinaciji naglasak je na ženstvenosti i eleganciji, s dozom eklektike. U poslednje vreme posebno su joj drage kombinacije snažnih boja i dominantnih dezena, elemenata koji čine osnovu njenih moćnih stajlinga.

Dženifer Lopez, 52-godišnja glumica, pevačica i preduzetnica otkako je obnovila vezu s bivšim dečkom Benom Aflekom, naprosto blista. Zvezda filma 'Merry Me' sve je očarala modnim kombinacijom koju je nosila u Njujorku. Džej Lo bila je oličenje klasične elegancije u divnom kaputu koji prati figuru s potpisom Diora upotpunivši ga vrtoglavim štiklama, upečatljivom kožnom torbicom i zavodljivim sunčanim naočarima. Nakit kojim je zaokružila ovaj izgled potpisuje Pasquale Bruni, a ženstvena frizura je bila je tačka na 'i' ove šik kombinacije bez greške.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Poslednja u nizu bila je kombinacija zelenog kaputa i zeleno-žute haljine kojom je oduševila brojne modne kritičare. Interesantan stajling sastojao se od Del Koreovog smaragdno zelenog kaputa koji je krasio zanimljiv dizajn dvostrukih rukava i predimenzioniranog okovratnika. Kaput stegnut kaišom u struku otkrivao je cvetnu haljinu u kombinaciji zelene, žute i bele boje, a koja je potvrdila da su snažni, upečatljivi printovi njen must have ove sezone. Naime Dženifer je već tokom ndelje nosila haljine koje su bile obogaćene interesantnim dezenima.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Kombinaciju je upotpunila minđušama u obliku cveća, elegantnim crnim četvrtastim sunčanim naočarima, a u ruci je nosila tamnozelenu torbicu u kroko koži. Tačka na 'i' ovog stajlinga bile su bele salonke Toma Forda s vrhom u špic, koje je krasio i pozlaćeni lanac na prednjem delu.

Koja kombinacije je po vama PUN POGODAK!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs