pogledajte

STREET STYLE INSPIRACIJA: Aleksa Čang u jako kul kombinaciji, savršenoj za prve jesenje dane! (FOTO)

Trendseterka u čijem se ormaru uvek može pronaći pregršt zanimljivih odevnih komada i modnih dodataka, definitivno je Aleksa Čang.

Moda
Autor:
STREET STYLE INSPIRACIJA: Aleksa Čang u jako kul kombinaciji, savršenoj za prve jesenje dane! (FOTO)
Aleksa Čang, Foto: Profimedia

Njenu stilsku evoluciju pratimo već niz godina i uprkos tome koliko se trendovi menjaju, jedni odlaze, a drugi dolaze, Aleksa uvek ostaje dosledna sebi i vrlo autentična kada je u pitanju njen modni stil. Poigravanje trendovima nije joj strano, ali uvek će ih prilagoditi sebi i – izgledati odlično.

Prvu jako kul kombinaciju za jesen Aleksa je već nosila na The Big Feastival muzičkom festivalu u Kinghamu.

BEZ OVA DVA ODEVNA KOMADA NE SMETE DA DOČEKATE JESEN: Kombinujte ih na milion i jedan način, za stajling bez greške!FOTO

Aleksa Čang
foto: Profimedia

Za uživanje u muzičkim nastupima i druženju s prijateljima, Aleksa je odabrala jednostavnu, ali jako kul kombinaciju koju ćete i sami poželeti nositi ove jeseni.

Jednostavan početak kombinacije krije se u spoju odevnih komada koje smo obožavali tokom letnje sezone, a nastavićemo da ih nosimo i tokom jesenjih dana – belog topa i belih farmerica. Kako bi im dala jesenji izgled i pomeren pomak, Aleksa ih je spojila s crnim kaputom od kože i crnim gležnjačama s blok potpeticom.

DŽEMPER KOJI SVAKA ŽENA TREBA DA IMA: Savršen komad za prve hladnije dane! (FOTO)

Aleksa Čang
foto: Profimedia

Za kraj, Aleksa je sve začinila s nekoliko modnih dodataka koji su ovom jednostavnom i kul jesenjem izgledu dali retro pomak. Velike sunčane naočare, leopard marama i bež pulover preko ramena bili su dašak sedamdesetih koji Aleksa uvek voli da doda u svoje kombinacije, a mi volimo da pozajmimo iz njenog ormara.

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe Britanke?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs