Genijalno rešenje

Trik od 2 sekunde: Nepogrešivo otkriva da li će vam štikle biti udobne!

Da biste ovo otkrili ne morate čak ni da obujete cipele

Modni saveti 17.04.2018. - 11:06h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Kupovina štikli može biti riskantna, jer u tom kratkom vremenu, koliko traje isprobavanje obuće u prodavnici, ne možemo da znamo hoće li nam štikle biti udobne. No rešenje postoji jer našli smo trik koji će vam u 2 sekunde otkriti hoće li štikle biti udobne.

 

Da biste zaključili hoće li vam štikle biti udobne, ne morate čak ni da ih probate! Naime, to možete da saznate i samo gledajući cipele, a sve što vam treba je lenjir. Udaljenost između đona i pete otkriće vam jesu li štikle udobne.

 

Ako je udaljenost između đona manja od 7,5 centimetara, cipele vam neće biti udobne, bez obzira na visinu pete. Što je udaljenost kraća, to je veći nagib i veća težina na nožnim prstima, a time i veća neudobnost i bol.

 

Dominirajte u ovim bojama: 4 hit trenda za proleće! (FOTO)

foto: Stil / Shutterstock

Dakle, ako želite da nosite udobne cipele na potpeticu, kupite one kod kojih ova udaljenost iznosi najmanje 7,5 centimetara.

Ako naručujete cipele preko interneta i ne možete ih fizički izmeriti, možete da ih izmerite na ekranu računara i uporedite sa drugim cipelama na visoku potpeticu na stranici. Štikle s većom udaljenosti od đona do potpetice biće udobnije, a one s manjom udaljenosti bolje je izbegavati.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...